20:45   BAŞKAN ALI BOLTAÇ, 6 ŞUBAT’ıN YıL DÖNÜMÜNDE ADıYAMAN’DA DAYANıŞMAYA ORTAK OLDU   20:42   HIRANUR IÇIN ADALET ÇAĞRıSı   20:10   TOROSLAR’DA ŞUBAT MECLISININ IKINCI BIRLEŞIMI YAPıLDı   20:06   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN 6 ŞUBAT DEPREM ŞEHITLERI ANıSıNA LOKMA IKRAMı   20:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, DOSTHANE ILE HASTA VE YAKıNLARıNıN YANıNDA   20:15   BETEM’LERDE ÖĞRENCI KABULÜ NOTER HUZURUNDA KURA ILE YAPıLDı   20:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR KALITEYI AKREDITASYON SERTIFIKASı ILE TAÇLANDıRDı   20:07   BAŞKAN YıLDıZ’DAN DEPREM MESAJı: “AYNı ACıLARı YAŞAMAMAK ELIMIZDE”   20:05   MEZITLI’DE 7’DEN 70’E HERKES IÇIN EĞITIM, SANAT VE SPOR IMKÂNı   19:59   ‘SINEMANıN İLHAM VEREN ANıLARı’ SERGISI SANATSEVERLERLE BULUŞTU  
 
   
 
 

Gültak, yaz kampındaki şehit ailelerini ziyaret etti


Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, belediye tarafından Silifke’de bulunan Kapızlı yaz kampına gönderilen şehit aileleri ile engelli vatandaşları ziyaret etti.

 

Tarih : 3 Eylül 2020 Perşembe 12:48

Haber Merkezi

Beraberinde Başkan yardımcısı Gökmen Akyürek, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Uçar, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ali Turna ile birlikte; ücretsiz kampa gönderilen şehit anneleri, şehit eşleri, çocukları ve engelli vatandaşlarla buluşan Başkan Gültak; aileler ve çocuklarla yakından ilgilendi, onlarla tek tek sohbet etti.  Buluşmada Başkan Gültak, kampın konukları için sunulan ebru çizimi, makrome, ahşap ve taş boyama, takı-tasarım kursları ile farklı ve renkli etkinliklere de eşlik etti. Buluşmada, vatan toprağı uğruna hayatlarını feda eden tüm şehitler anısına eller semaya açılarak hep birlikte dualar edildi, Kur’an okundu.

“ŞEHİT AİLELERİMİZ, HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK”

Ziyareti hakkında bir değerlendirme yapan Başkan Gültak; Çevre Şehircilik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’ın destek ve katkılarıyla Silifke’de bulunan kampları Akdeniz sakinlerine açıldığını söyledi. “Bugün de şehit ailelerimizle birlikte böylesi güzel bir ortamda bir aradayız” diyen Başkan Gültak; “Şehit annelerimiz, yakınları ile engelli vatandaşlarımız burada 3 gün boyunca kampa girdiler. Konuklarımız, gönüllerince eğlenip, farklı etkinliklerle tatilin keyfini çıkardılar. Şehit ailelerimizin başımızın üstünde yeri var. Her şeyin en güzeline layıklar. Onlar için elimizden gelen her türlü hizmet ve projeyi sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

SIRADA 65 YAŞINI AŞMIŞ ÇİFTLER VAR

Başkan Gültak, ilerleyen haftalarda sadece engelli vatandaşları kampa göndereceklerini, sonrasında da hayatında hiç tatil yapmamış, belki denize bile gidememiş 65 yaşını geçmiş çiftleri kampa yollayacaklarını belirtti. Gültak, “Devletimizin imkânlarından tüm insanlarımızın faydalanmasını sağlayacağız” dedi. Başkan Gültak, konuşmasının ardından kampa giden şehit aileleri ve kamp yetkilileri ile tek tek hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA