15:20   SEÇER: “19 MAYıS, CUMHURIYETIN TEMELLERININ ATıLDıĞı GÜNDÜR”   15:19   MESKİ, 8 MAHALLENIN DAHA ATıK SU SORUNUNA SON VERIYOR   15:17   “19 MAYıS RUHU, GENÇLERIMIZIN AZMIYLE YAŞAMAYA DEVAM EDIYOR”    15:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMPATI PARKURU ILE ENGELLER FARK EDILDI   15:14   CHP PM ÜYESI OZAN VARAL’DAN ‘19 MAYıS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı’ MESAJı   15:11   BAŞKAN SEÇER, CUMHURIYET GAZETESI’NDEN İKLIM ÖNGEL’IN SORULARıNı YANıTLADı   15:08   ŞEHIT AILELERI VE MALUL GAZILER DERNEĞI BAŞKAN SEÇER’I ZIYARET ETTI   15:06   MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN 19 MAYıS’A ÖZEL ANLAMLı KONSER   15:05   TOROSLAR’DA VATANDAŞLARA GENÇLIĞE HITABE DAĞıTıLDı   18:02   AKDENIZ ZABıTASı’NDAN PAZARLARDA ETIKET VE TARTı DENETIMI  
 
   
 
 

Yarenlik Alanı baştan sona yıkandı


Koronavirüs pandemisinin ülkemizde de görülmeye başlamasının ardından çok yönlü tedbir alan; hijyen ve temizlik konusunda titiz çalışmalar sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, dezenfekte çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Anamur’dan Tarsus’a kadar tüm ilçelerde dezenfeksiyon faaliyetlerini sürdüren Mersin Büyükşehir ekipleri, cadde ve bulvarları da ilaçlı su kullanarak fırçalarla yıkıyor. Bu kapsamda Tarsus’ta yoğun olarak kullanılan, araç trafiğe kapalı Yarenlik Alanı, iş makinaları da kullanılarak yıkandı.

 

Tarih : 1 Eylül 2020 Salı 12:48

Haber Merkezi

 Koronavirüs pandemisinin ülkemizde de görülmeye başlanmasının ardından acil eylem planını devreye koyan Mersin Büyükşehir Belediyesi, hijyen ve temizlik konusundaki çalışmalarına devam ediyor. Toplumsal sağlığın korunması adına toplu taşıma araçlarından, kamu-kurum binalarının dezenfekte edilmesine, binlerce hijyen kitinin dağıtımından, ibadethanelerin sıklıkla temizlenmesine kadar aralıksız çalışmalar yürüten Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur’dan Tarsus’a kadar, vatandaşların yoğun olarak kullandıkları bulvar ve caddelerde de yıkama faaliyetlerini sürdürüyor.

HER GÜN BİNLERCE KİŞİ GEÇİYOR

Tarsus’ta Atatürk Caddesi’nin PTT ana binası ile Halk Eğitim Merkezi bölümünün trafiğe kapatılmasıyla oluşan Yarenlik Alanı’nda Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekipleri, baştan sona ilaçlı sularla yıkama ve dezenfekte çalışması yaptı. Her gün binlerce kişinin geçiş yaptığı alan üzerinde gece saatlerinde onlarca personel, 2 arazöz ve süpürge makinaları da kullanılarak yapılan çalışmada fırçalarla tüm noktalar temizlendi. Yarenlik Alanı üzerinde bulunan oturma grupları ve çöp kutularının çevreleri de özellikle temizlendi. Arazözlerin üzerinde bulunan tazyikli sularla da yapılan yıkama çalışması kapsamında Atatürk Caddesi’nin birçok noktası ve kaldırımlar da Mersin Büyükşehir ekipleri tarafından yıkandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA