19:48   MEZITLI’DE SANATıN KALBI ATıYOR, TIYATROYA VE EĞITIME GÜÇLÜ DESTEK   19:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EV SAHIPLIĞINDE ‘KıYı KENTLERI ÇALıŞTAYı’ DÜZENLENDI   19:44   MEZITLI’DE KADıNLAR ÜRETIYOR, GÜÇLENIYOR   19:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN DMD HASTASı KORAY’A ERGOTERAPI DESTEĞI…   19:40   25 YıLDıR SAHNELERIN TOZUNU YUTAN ŞEHIR TIYATROSU’NU BINLERCE SEYIRCI YALNıZ BıRAKMADı   18:28   TARSUS’TA ÇILEK HASADı ŞENLIĞI   18:26   “14 KÖYÜN ORTASıNA ÇIMENTO FABRIKASı DAYATıYORSUNUZ!”   18:24   MERSIN’DE LOJISTIKTE NITELIKLI İSTIHDAMA GÜÇLÜ ADıM   18:21   BAŞKAN YıLDıZ, “KADıN SPORCULARıMıZLA GURUR DUYUYORUZ”   18:16   KAYAN: “KÜRESEL GERILIM MERSIN IÇIN YENI BIR SÜRECIN KAPıSıNı ARALıYOR”  
 
   
 
 

MERSİN’DE VAKA ARTIŞI VAR


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vaka sayılarında artış ve düşüş yaşanan illeri açıkladı.

 

Tarih : 1 Eylül 2020 Salı 12:25

Bakan Koca, “Son dönemde artışın en fazla olduğu il Ankara… Konya, Kayseri, Urfa, Mardin, Diyarbakır, Erzurum, Batman, Van, Ağrı da artış yaşanan illerimiz arasında… Mersin ve Manisa’da da artış var ama bu iki ilimizde durum daha kontrollü… Şunu da söyleyeyim: Birkaç gündür Gaziantep, Mardin, Şanlıurfa, Batman düşüşe geçti. Konya ve Diyarbakır stabil oldu, aşağı inmesini bekliyoruz” açıklaması yaptı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA