17:44   TOROSLAR’DA HEDEF YEŞİL DOKUYU KORUMAK   12:59   YENIŞEHIR’DEN SÜPER HAMLE   10:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KURS MERKEZİ İLE ÖNCE LİSEYİ ARDINDAN ÜNİVERSİTEYİ KAZANDI   10:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR DESTEKLEDI LISELI GENÇLER ICAT ETTI   10:19   MERSIN SINEMA OFISI, MERSIN’I DÜNYAYA TANıTACAK   17:52   TOROSLAR’DA KIRMIZI ALTIN SAFRAN TOPRAKLA BULUŞTU   17:51   GÜLCAN KIŞ: “HAZİNE HER 100 LİRALIK İÇ BORÇ İÇİN 103 LİRA FAİZ ÖDEYECEK”   17:50   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN ÜRETİCİYE AKDENİZ MEYVE SİNEĞİYLE MÜCADELEDE GÜÇLÜ DESTEK   17:49   MERSİN BÜYÜKŞEHİR EVDE SAĞLIK VE BAKIM HİZMETLERİYLE VATANDAŞIN HAYATINA DOKUNUYOR   17:48   MERSİN BÜYÜKŞEHİR GENÇLERİ YAZILIM SEKTÖRÜNE HAZIRLIYOR  
 
   
 
 

Eğriçayır balına "Covid-19 Güvenli Üretim Sertifikası" verildi


Yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirlerine uygun görülen Mersin Eğriçayır balına "Covid-19 Güvenli Üretim Sertifikası" verildi. Toros Dağları’nda 2 bin rakımın üzerinde üretilen Eğriçayır balının, Türk Standartları Enstitüsünün (TSE) hazırladığı ’Kovid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’na uygun olduğu belirlendi.

 

Tarih : 17 Ağustos 2020 Pazartesi 11:56

Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası’nda da iş insanı ve arıcı Celal Çay’a, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz ile Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Sarı tarafından güvenli üretim sertifikası takdim edildi. Vali Yardımcısı Deniz takdim esnasında yaptığı konuşmada, "Dünyanın en kaliteli balı ünvanı alan Eğriçayır balına, böyle güzel ve önemli belgeler yakışır. Belgeniz hayırlı olsun" dedi. Celal Çay da, “Pandemi sürecinin başından itibaren çalışmalarımızı büyük bir hassasiyetle yürütüyoruz. Hem tüketicilerin, hem de çalışma arkadaşlarımız ve onların ailelerinin sağlığı için tüm tedbirleri aldık. Bu çerçevede aldığımız uluslararası geçerliliğe sahip Kovid-19 Güvenli Üretim Belgesi de yaptığımız bu çalışmaların bir sonucu" diye konuştu. Çay, "Bu belge TSE tarafından yapılan çok ciddi denetimlerle, üretim tesisinden giriş çıkışlara, tüm alanlarda enfeksiyon önleme ve kontrol eylem planları dahilindeki önlemlere uyulup uyulmadığı, temizlik ve dezenfeksiyon planları hazırlanıp hazırlanmadığı gibi birçok konunun incelenmesi sonucunda veriliyor. Biz de bu belgeyi almış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" şeklinde konuştu. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA