19:48   MEZITLI’DE SANATıN KALBI ATıYOR, TIYATROYA VE EĞITIME GÜÇLÜ DESTEK   19:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EV SAHIPLIĞINDE ‘KıYı KENTLERI ÇALıŞTAYı’ DÜZENLENDI   19:44   MEZITLI’DE KADıNLAR ÜRETIYOR, GÜÇLENIYOR   19:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN DMD HASTASı KORAY’A ERGOTERAPI DESTEĞI…   19:40   25 YıLDıR SAHNELERIN TOZUNU YUTAN ŞEHIR TIYATROSU’NU BINLERCE SEYIRCI YALNıZ BıRAKMADı   18:28   TARSUS’TA ÇILEK HASADı ŞENLIĞI   18:26   “14 KÖYÜN ORTASıNA ÇIMENTO FABRIKASı DAYATıYORSUNUZ!”   18:24   MERSIN’DE LOJISTIKTE NITELIKLI İSTIHDAMA GÜÇLÜ ADıM   18:21   BAŞKAN YıLDıZ, “KADıN SPORCULARıMıZLA GURUR DUYUYORUZ”   18:16   KAYAN: “KÜRESEL GERILIM MERSIN IÇIN YENI BIR SÜRECIN KAPıSıNı ARALıYOR”  
 
   
 
 

Vatan Caddesi’nin yağmursuyu sorunu son buluyor


MESKİ Genel Müdürlüğü’nün Mezitli İlçesi Merkez Mahallesi Vatan Caddesi’nde başlattığı yağmursuyu projesi ile bölgede yoğun yağışlardan sonra yaşanan su taşkınları sona erecek. Böylece, vatandaşın ve esnafın yağışlı havalarda yaşadığı mağduriyet giderilecek.

 

Tarih : 14 Ağustos 2020 Cuma 12:55

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Mezitli İlçesi’ne bağlı Merkez Mahallesi Vatan Caddesi’nde yağmursuyu hattı imalatlarına devam ediyor. Yapımına başlanan ve sözleşme bedeli 3 milyon 765 bin TL olan çalışmalar ile toplanan yağmursuları; 2x2 ebadında 691 metre, 2x1.25 ebadında 148 metre ve 1.5x1.5 metre ebadında 298 metre kutu menfez ve Ø1400 milimetre çapında 458 metre uzunluğundaki betonarme borular vasıtasıyla deşarj edilecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla Okan Merzeci Bulvarı, Vatan Caddesi ve GMK Bulvarı’nda meydana gelen su baskınları tarihe karışacak.

CADDE VE SOKAKLARDA MEYDANA GELEN SU TAŞKINI MANZARALARINA SON VERECEĞİZ”

MESKİ Genel Müdür Vekili İrfan Korkmaz, 2020 yılı sonunda tamamlanarak işletmeye alınması planlanan imalatların tamamlanmasıyla Merkez Mahallesi Vatan Caddesi’nin yağmursuyu sorununun ortadan kalkacağını ifade ederek, “Hazırladığımız ve yapımına başladığımız projelerle, vatandaşlarımızın yoğun yağışlı havalarda yaşadığı su taşması problemlerini ortadan kaldırmaya devam ediyoruz. Vatan Caddesi’ne uzun yıllar hizmet sunacak nitelikli bir yağmursuyu altyapısı inşa ediyoruz. Yağmursuyu imalatlarının tamamlanmasıyla birlikte bölgenin yağmursuyu sorunu kalıcı olarak son bulacak. Çalışmalarımızla, kentimizin belirli noktalarında, özellikle kış aylarında aşırı yağışlarda cadde ve sokaklarda meydana gelen su taşkını manzaralarına son vereceğiz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA