18:38   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ILÇE GENELINDE YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARı DEVAM EDIYOR   18:36   MERSIN’DE YÜZLERCE ÖĞRENCI SU SEFERBERLIĞI IÇIN BULUŞTU   18:34   AKDENIZ’DE BAHAR TEMIZLIĞI   18:31   CıRBıKLAR MAHALLESI’NDE GÜVENLIK ÖNLEMLERI ARTıRıLDı   18:30   İŞ SAĞLıĞı VE GÜVENLIĞI SEMPOZYUMU TARSUS BELEDIYESI MECLIS SALONU’NDA GERÇEKLEŞTIRILDI   18:27   BAŞKAN TUNCER MAHALLE MUHTARLARıYLA BULUŞTU   18:26   TARSUS’TA YEREL KALKıNMA HAMLESI VE YENI TEŞVIK SISTEMI ANLATıLDı   18:24   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE YAPAY ZEKA VE VERI ANALIZI EĞITIMI   18:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR 208. CADDE’YI YENILEYEREK GÜVENLI ULAŞıMı SAĞLADı   18:21   BAŞKAN SEÇER, TBB TARAFıNDAN DÜZENLENEN ‘ARAÇ TESLIM TÖRENI’NE KATıLDı  
 
   
 
 

Erdemli Belediyesi, araç filosunu genişletiyor


Mersin’in Erdemli Belediyesi, 220 araçlık hizmet filosuna yenilerini ekliyor. Birçok noktaya hizmet götüren Erdemli Belediyesi, araç filosuna yeni 5 tane daha ekledi. Araçları yapılan törenle teslim alan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 20 yeni hizmet aracının daha alınacağını söyledi.

 

Tarih : 24 Temmuz 2020 Cuma 14:21

Haber Merkezi

Her gün Erdemli'ye yeni bir güzellik katmaya, güzellikleri Erdemli ile buluşturmaya gayret ettiklerini söyleyen Tollu, "Tabi bölgenin en güçlü araç parkına sahip olan Erdemli Belediyesinin, bulduğuyla yetinmesi mümkün değil. Çünkü Efendimiz ne diyor, ‘iki günü bir olan, ziyandadır’. Biz de geleceğimizi geçmişimizden daha farklı kılmak adına Erdemlimize hizmet üretmeye, Erdemlimizin geleceğine katkı sunmaya gayret ediyoruz. Şu an 5 aracımızı belediyemize kazandırmış olduk. İlerleyen süreçte inşallah, yetkililerle görüşüyoruz, ihale sürecini başlatarak Allah nasip ederse 20 tane aracımızı daha Erdemli Belediyesinin araç parkına kazandıracağız. Tabi bununla yetinmeyeceğiz. Şu an 220 civarında iş makinemiz ve araç gerecimiz var. Ama bunların çoğu 2009 yılından sonra Erdemli Belediyesine kazandırıldığı için o araçlarımızın yorgun olduğunu biliyoruz. İnşallah ilerleyen süreçte Erdemli Belediyesi araç parkını yenileyip, tamir giderlerini gidermek adına daha rantabl daha kaliteli hizmet üretmek adına Erdemli Belediyesini yeniliklerle, güzelliklerle buluşturmaya gayret edeceğiz. Bizim işimiz, amacımız insanlarımızın yaşadığı kentte huzurlu, güvenli ve mutlu bir şekilde yaşamaya devam etmesini sağlamak. Onun için gayret ediyoruz, onun için çabalıyoruz. Mesai arkadaşlarımız gece gündüz onun için çalışıyor. Şu anda bin 500 rakımda 5 ayrı ekibimiz, 5-6 yerde de asfalt çalışmalarımız devam ediyor. İlerleyen süreçte inşallah, Erdemlimizin her bir santimetre karesi için hizmet üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA