Dezenfektanlar MESKİ laboratuvarında üretiliyor


Mersin Büyükşehir Belediyesinin, korona virüs salgınıyla mücadelede halka dağıttığı dezenfektanlar, MESKİ laboratuarlarında uzman personel tarafından üretilip şişelere dolduruluyor. Ekipler, yaklaşık 4 ton dezenfektan dolumu yapıyor.

 

Tarih : 7 Nisan 2020 Salı 14:40

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, korona virüs salgınıyla mücadele çalışmaları aralıksız sürüyor. Bu kapsamda, MESKİ laboratuvarlarında üretilip şişelere dolumu gerçekleştirilen dezenfektanlar halka dağıtılıyor. İçinde sabun, maske, dezenfektan gibi hijyen ürünlerinin yer aldığı sağlık paketleri titizlikle hazırlanıyor. Pakete konulan el dezenfektanları MESKİ laboratuvarında, MESKİ bünyesinde hizmet veren çevre kimya mühendisleri ile teknik uzman ve personelin yer aldığı ekip tarafından üretilip, dolduruluyor. Ekipler, vatandaşların ihtiyacını karşılamak için yüz binlerce şişenin dolumunu ürünlere temas etmeden, steril koşullarda gerçekleştiriyor. Dolumu yapılan dezenfektan şişeleri, hijyenik olarak hazırlandıktan sonra halka ulaştırılıyor. Vatandaşların sağlığı için çalışmalarını titizlikle yürüten ekipler, yaklaşık 4 ton dezenfektan dolumu yapıyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA