METODER’den kan bağışı çağrısı


Mersin Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastaları Derneği Başkanı Dr. Ali Tamam, korona virüs salgını nedeniyle üst düzey önlemler alındığına dikkat çekerek, bu süreçte düzenli olarak sürekli kan almak zorunda hastalar için vatandaşları kan bağışı yapmaya çağırdı.

 

Tarih : 19 Mart 2020 Perşembe 13:28

Haber Merkezi

Tamam, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle Türkiye'de üst düzey önlemler aldığını vurguladı. Bu süreçte düzenli olarak sürekli kan almak zorunda olan hasta grupları bulunduğuna dikkat çeken Tamam, "Akdeniz Anemisi, ayrıca lösemi ve kanser hastalarımızın mağdur olmamaları ve geçtiğimiz günlerde yaşadığımız deprem gibi oluşabilecek olağan dışı durumlarda, olası bir kan sıkıntısı yaşanmaması için vatandaşlarımızı kan bağışı konusunda duyarlı olmaya çağırıyor, Kızılay kan bağış noktalarına davet ediyoruz" dedi. Ali Tamam ayrıca bu süreçte, tüm kamu ve kamu dışı kurum ve kuruluşlarda çalışan talasemi ve orak hücre anemi hastalarının sağlık sektörü de dahil olmak üzere idari izinli sayılmalarını talep ettiklerini bildirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA