Tarsus’ta plastik bidonlardan faraşa dönüşüyor


Tarsus Belediyesi, tasarruf tedbirleri kapsamında, atıl durumdaki plastik bidonları değerlendirerek, temizlik işlerinde kullanılmak üzere faraşa dönüştürüyor.

 

Tarih : 13 Mart 2020 Cuma 14:03

Haber Merkezi

Tarsus Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Haluk Bozdoğan’ın tasarruf tedbirleri doğrultusunda çalışmalar yürüten ekipler, pratik çözümler üreterek atık malzemelerden ürettikleri kullanım eşyaları ile hem doğayı koruyucu adımlar atıyorlar hem de bu eşyaları belediye hizmetlerinde kullanarak önemli ölçüde tasarruf sağlıyorlar. Bu kapsamda, Temizlik İşleri Müdürlüğünde atıl vaziyette bulunan plastik bidonlar geri dönüşüm projesi çerçevesinde görevli personel tarafından yapılan revize çalışmasının ardından faraşa çevrilerek işe yarar duruma getirilip temizlik hizmetlerinde kullanılıyor. Görevli personel tarafından, bidonlar spiral ile ortadan kesilip sap takılmasıyla birlikte ekstra bir ücret ödemeden faraşa dönüştürülüp temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere ekiplere dağıtılıyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA