İÇEL TAKİBİ BIRAKMIYOR


Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’un 18.haftasında temsilcilerimiz 2 galibiyet 1 beraberlik aldı. Lider Ceyhanspor’u takip eden İçel İdman Yurdu, sahasında ağırladığı Reyhanlıspor’u Necati Önal’ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Meskispor ise, deplasmanda İskenderunspor’u 5-0 yendi. İdman Yurdu 1925 ise evinde ağırladığı Yahyalıspor ile 1-1 berabere kaldı.

 

Tarih : 17 Şubat 2020 Pazartesi 12:44

İDMAN YURDU, NECATİ İLE GÜLDÜ!

İçel İdman Yurdu, Reyhanlıspor'u yeni transferi Necati'nin attığı golle 1-0 kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.  Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'un 18.haftasında İçel İdman Yurdu evinde Reyhanspor'u ağırladı. Mersin Stadyumu'nda oynanan maçı yaklaşık 4 bin taraftar izledi. Karşılaşmaya İçel İdman Yurdu; Sertaç Güzel, Uğur Bingöl, Ayberk Tuncer, Burak Altındaş, Aslan Gök, Onur Kaya, Bünyamin Demir, Mehmet Şükrü Önder, Hakkı Tosun, Barış Civelek ve Necati Önal ilk 11'i ile sahaya çıktı. İçel İdman Yurdu maçı 1-0 kazandı. Kırmızılacivertlilerin golünü Necati Önal kaydetti.

MESKİSPOR GÜMBÜR GÜMBÜR

Meskispor, İskenderunspor'u 5-0 mağlup ederek Erçin Çelikkaya ile çıktığı 2.maçtan da galibiyetle ayrıldı. Büyükşehir Belediyesi Meskispor deplasmanda 5 Temmuz İskenderunspor’a konuk oldu. Karşılaşmaya Meskispor; Emirhan Lüle, Yunus Özbek, Cumali Gücük, Hasan Can Şay, Doğuhan Erdoğan, Yusuf, Yusuf Dündar, Ahmet Bener, Görkem Dalmaz, Volkan Pıtır ve Ebubekir Yardım ilk 11’i ile çıktı. Maçı Meskispor 5-0 kazandı. Mavi-beyazlıların gollerini; Ebubekir Yardım (2), Görkem Dalmaz (2) ve Volkan Pıtır kaydetti. Teknik Direktör Erçin Çelikkaya ile 2.maçına çıkan mavi-beyazlılar sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi. Erçin hocanın sihirli dokunuşu takıma olumlu olarak yansırken Meskispor,ligin dişli rakiplerinden İskenderunspor’a sahasında 5-0 yenerek haftaya evinde oynayacağı Ceyhanspor’a gözdağı verdi.

1925 TAKILDI

İdman Yurdu 1925 evinde ağırladığı Yahyalıspor ile 1-1 berabere kaldı. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta 18.haftanın açılış karşılaşmasında İdman Yurdu 1925, evinde Kayseri temsilcisi Yahyalıspor'u ağırladı. Karşılaşmaya İdman Yurdu 1925; Fatih Kirpi, Selim Belci, Tuğra Kölmük, Adnan Tizer, Tekin Atsız, Abdullah Türkmen, Mert Gün, Sami İzcican, Sertaç Şahin, Recep Çoban, Batuhan Yarbaşar ilk 11'i ile çıktı. Maç 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken golü 44.dakikada Mert Gün kaydetti.  (Kaynak: spor33)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA