İdman Yurdu’ndan teşvik iddialarına sert tepki


Ceyhansporlu yöneticilerin ‘İçel İdman Yurdu, Reyhanlıspor’a teşvik gönderdi’ iddialarına sert bir şekilde yanıt veren İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, “Kişi kendinden bilir işi. Ceyhanspor’un bu çamuru atmasından iki sebep var. Birincisi; bu hafta rakibimiz Reyhanlı. Rakibimizi motive edip bizim üzerimize salmaya çalışıyorlar. Biz kimseyi ciddiye almıyoruz. İşimize odaklanıyoruz. Eğer bu işin içinde kendilerini bir kolu olmasaydı bu kadar yaygara yapmazlardı” dedi.

 

Tarih : 12 Şubat 2020 Çarşamba 15:28

İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, Radyo Ülkü’de yayınlanan Spor33 Genel Yayın Yönetmeni Volkan Toslak ve Serkan Tultak’ın hazırladığı “Orta Saha” programına konuk oldu. Başkan Saltık, özellikle bu hafta oynanacak olan Reyhanlıspor maçından önce Ceyhanspor kanadının yarattığı “Teşvik Primi” algısı ile ilgili sert açıklamalar yaptı.

 “ÜSTÜNE KOYUYORUZ”

Saltık, “Her hafta üstüne koyuyoruz. Yahyalıspor’u 3-1 gibi net bir skorla mağlup ettik. Umarım takımımız her hafta 3-5 gol atarak galip gelerek bunu hem şehre hem de bizlere armağan ederler. İkinci yarı İçel İdman Yurdu farklı bir kulübe büründü. 7 transfer yaptık. Mevkilerde takviyeler yaptık. İçeri de ufak krizler yaşatan futbolcularla yollarımızı ayırdık. Şu anda yolumuza devam ediyoruz. Takımımız motive olmuş durumda. Şampiyonluğa inanan futbolcu grubunu oluşturduk. 3.Lig’e çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

“YAYGARA YAPIYORLAR”

Başkan Saltık, “İçinde bulunduğumuz 13 takım var. Kalitesi bizler gibi olmamasına rağmen her takımı aynı kefeye koyarak küçümsemiyoruz. Her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Sosyal medyayı takip ediyorum. Sosyal medyanın ayarı yok. Herkes istediğini yazabiliyor. Kişi kendinden bilir işi. Ceyhanspor’un bu çamuru atmasından iki sebep var. Birincisi; bu hafta rakibimiz Reyhanlı. Rakibimizi motive edip bizim üzerimize salmaya çalışıyorlar. Biz kimseyi ciddiye almıyoruz. İşimize odaklanıyoruz. Eğer bu işin içinde kendilerini bir kolu olmasaydı bu kadar yaygara yapmazlardı. Gündem yaratmazlardı. Reyhanlıspor yaptığı açıklamada; yedek kalecilerinin bu işin içinde olduğunu bastıra bastıra söylüyor. Bizim tek amacımız ve tek gayemiz iyi bir futbol oynamak. Bildiğimiz yoldan şaşmayarak galibiyet elde etmek istiyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA