MÜTEAHHİTLERE VAR, ASGARİ ÜCRETLİYE YOK!


Partisinin İl Başkanlığı tarafından “Geleceğin Türkiye’si İçin İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” Paneline katılmak üzere Mersin’e gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde açıklanan asgari ücrete tepki göstererek, “Resmen ölün diyorlar. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan jest yapacağını söylemişti. Yapa yapa 75 TL jest yaptı. EYT’lilere ve asgari ücretlilere para bulunamıyor. Ancak müteahhitlere para bulunabiliyor. Müteahhitere var ancak vatandaşa yok” dedi.

 

Tarih : 11 Ocak 2020 Cumartesi 14:46

Necdet TAŞ

Partisinin İl Başkanlığı tarafından “Geleceğin Türkiye’si İçin İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” Paneline katılmak üzere Mersin’e gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde açıklanan asgari ücrete tepki gösterdi.

“RESMEN ÖLÜN DİYORLAR”

Hükümete tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, “Resmen ölün diyorlar. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan jest yapacağını söylemişti. Yapa yapa 75 TL jest yaptı. Ayıptır. 5 müteahittin borcunu silebiliyorsunuz. Kendisine yakın işadamlarına kaynak aktarabiliyor. Kanal İstanbul için 20 milyar dolar para bulmaya kalkabiliyorsunuz ama bu ülkedeki ne işsizliğe çare bulabiliyorsunuz ne de asgari ücretliye çare bulabiliyorsunuz. İYİ Parti olarak biz asgari ücretlilerin vergi diliminden çıkarılmasını talep ediyoruz. Asgari ücretliler vergi dışı kaldığın da vatandaşın eline 3 bin TL para geçer. Yani EYT’lilere ve asgari ücretlilere para bulunamıyor. Ancak müteahhitlere para bulunabiliyor. Müteahhitere var ancak vatandaşa yok. İtibardan tasarruf olmaz diyorlar. Müteahitlerin devlete olan borçları siliniyor ancak vatandaş hep mağdur ediliyor” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA