Mersin Valiliğinden yalanlama


Mersin Valiliği, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un eşi Rana Selçuk’un, Mersin’deki okul ziyaretleri dolayısıyla okullardan velilere, “Hasta olan çocukları göndermeyin, saçlarına ve giysilerine özen gösterin” yönünde mesaj gönderildiği iddialarını yalanladı.

 

Tarih : 8 Ocak 2020 Çarşamba 16:06

Haber Merkezi

Mersin Valiliğinden, bir gazetede Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un eşi Rana Selçuk ile ilgili yer habere ilişkin yazılı bir açıklama yapıldı. Valilik açıklamasında, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un eşi Rana Selçuk’un, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü etkinlikleri çerçevesinde Mersin’e davet edildiği belirtildi. Rana Selçuk’un, bu etkinlikler içerisinde bir gazetenin bugünkü sayısında ve haber sitesinde belirtildiği üzere, okul ziyaretlerinde velilere “Hasta olan çocukları göndermeyin, saçlarına ve giysilerine özen gösterin” yönündeki haberlerin asılsız olduğu ifade edilen açıklamada, “Bu haberler, insaf ve vicdandan uzak, basın ahlak ilkelerine uymayan, tamamen çarpıtılmış, Milli Eğitim Bakanımızı, ailesini ve Milli Eğitim camiamızı yıpratmaya yönelik asılsız, yalan haberlerdir. Okullarımızdan hiçbir veliye böyle bir mesaj gönderilmemiştir. İldeki programlar içerisinde yer alan ve Sayın Rana Selçuk Hanımefendinin de davet edildiği Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklere okullarımızdan öğretmenlerimiz de davet edilmiştir. Bunun dışındaki çıkan haberler tamamen gerçek dışı, yalan ve iftiradır. Milli Eğitim camiamız ve etkinliklerimizle ilgili bu yalan ve çarpıtıcı haberler hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur” denildi.

Paylaş :
Etiketler :  Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, MEB

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA