Atletler ataları için koştu


Toroslar Belediyesi’nin 3 Ocak Kurtuluş Günü kutlama etkinlikleri, Kurtuluş Kupası Kros Yarışları ile taçlandı. Toroslar ilçe sınırları içinde bulunan 68’liler Ormanı’nda gerçekleşen koşuda sporcular, kıyasıya mücadele ederek, kahraman şehitlerimiz ve atalarımız için ter döktü. İl merkezi ve ilçelerden çok sayıda sporcunun katıldığı yarışta dereceye girenler kupa ve madalyalarını, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın elinden aldı.

 

Tarih : 4 Ocak 2020 Cumartesi 13:51

Haber Merkezi

Atletlerin yoğun sevgi seliyle karşılaşan Başkan Yılmaz, “Çocuklarımızın spora ilgisi bizleri mutlu ediyor. Biz de düzenlediğimiz etkinliklerde mutlaka sportif çalışmalara yer veriyoruz. Çünkü Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur” bu anlayışla sağlığı önceliğimiz yapıp spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz” dedi. Yarışmaya katılan ve dereceye giren bütün sporcuları tebrik eden Başkan Yılmaz, “3 Ocak kentimizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinliklerimize dâhil ettiğimiz Kurtuluş Kupası Kros Yarışları’nda sporcularımızın kahraman şehitlerimiz ve atalarımız için koşması da bizleri ayrıca duygulandırdı. Çocuklarımızın tarih şuuru ile yetişmesi gurur kaynağımız oluyor. Yarışmaya katılan ve dereceye giren bütün sporcularımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA