Silifke’de otizmli çocuklar için eğlence düzenlendi


Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve Mersin Otistik Çocukları Yaşatma ve Kazanma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen engelsiz eğlence programında otizmli çocuklar doyasıya eğlendi.

 

Tarih : 20 Aralık 2019 Cuma 15:06

Otizmli çocuklarla birlikte eğlenceye katılan Başkanvekili Altunok, ailelerle de bir araya geldi. Silifke Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen engelsiz eğlence programına Danışman Eyüp Arslan’la birlikte katılan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, otizmli çocuklarla tek tek ilgilenerek onlarla birlikte eğlenceye eşlik etti.

 

“BELEDİYE OLARAK DESTEK VERMEK İSTİYORUZ”

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “Belediye olarak ilçede yaşayan tüm engelli kardeşlerimizin karşılaştıkları sorunların çözümü için elimizden gelen çalışmaları yürütüyoruz. Engelli kardeşlerimizin günlük yaşamlarını kolaylaştırıcı hizmetlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda da onları toplum kazandırmayı ve toplumla bütünleştirmeyi hedefliyoruz. Engelli çocuklarımızı toplumdan soyutlamadan onları topluma kazandırmak adına belediye olarak şu an üzerinde hassasiyetle durduğumuz otizmli çocuklar yaşam merkezimizin tamamlanmasına az bir zaman kaldı. Bu merkezimizi inşallah kısa sürede tamamlayarak ilçemizde yaşayan tüm otizmli çocuklarımızı bu merkezde toplayarak onların eğitimine katkı sunacağız. Eğitimle tüm engelleri aşacağımıza inanıyorum. Onlara sahip çıkan siz değerli ailelerimizin bu fedakarlıklarına biz de belediye olarak bir destek vermek istiyoruz” dedi. Başkanvekili Altunok, burada otizmli çocuklarla ve aileleri ile de bir süre sohbet etti. (İha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA