BAL’DA HEYECAN DORUKTA


2019-2020 sezonunda; Mersin’den 3, Adana’dan 2, Hatay’dan 2, Kayseri’den 2, Aksaray, Kırşehir, Nevşehir, Osmaniye ve Yozgat’tan birer temsilcinin bulunduğu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta zirve temsilcimiz İçel İdman Yurdu ile Adana temsilcisi Ceyhanspor’a kaldı. 2 takımın da 27 puanının bulunduğu grupta hafta sonu 2. Sırada yer alan temsilcimiz İçel, lider Ceyhan’ı konuk edecek. İçel, rakibini mağlup ederse şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmış olacak. 2 takım 8 Aralık Pazar Günü Mersin Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

 

Tarih : 3 Aralık 2019 Salı 14:45

Necdet TAŞ

İçel İdman Yurdu, MESKİ ve İdmanyurdu 1925 takımlarının bizi temsil ettiği BAL 5. Grupta İçel İdman Yurdu, son 2 haftada büyük bir fırsat tepti. Şampiyonluk şanslarını haftalar önce yitiren MESKİ 7 hafta sonra 3 puanla tanışıp, moral kazanırken, İdmanyurdu 1925 ise Kayseri’de rakibine 4-1 yenilerek adeta dağıldı.

İÇEL İÇİN TEK ÇIKAR YOL CEYHAN GALİBİYETİ

BAL 5. Grup’ta uzun süre liderliği elinde tutan temsilcimiz İçel İdman Yurdu, deplasmanda İskenderun ile 1-1 berabere kalınca liderliği Ceyhanspor’a kaptırdı. İskenderun karşısında oldukça tutuk bir futbol sergileyen ve son iki haftada 4 puan kaybederek, hem şampiyonluk için büyük bir fırsat tepen hem de elindeki liderliği kaptıran İçel İdman Yurdu için tek çıkar yol, haftaya evinde konuk edeceği Ceyhanspor’u mağlup etmek.

CEYHAN FORMUNUN ZİRVESİNDE

İçel İdman Yurdu’nun son iki haftada 4 puan kaybetmesiyle liderliği ele geçiren Adana temsilcisi Ceyhanspor ise oldukça formda. Yeşil beyazlılar deplasmanda karşı karşıya geldiği Sorgun Belediyespor’u 1-0 yenerek liderlik yoluna girdi. 7 haa üst üste galip gelen, Sorgun deplasmanına 2. Sırada giden yeşil beyazlılar, 11. Dakikada Murat Çaydemir’in bulduğu golle evine lider döndü. Karşılaşmanın 58. dakikasında kırmızı kar gören Cengiz Arduç Ardın takımı 10 kişiye düşürdü. Karşılaşmada başka gol olmayınca, Yeşil beyazlılar liderlik koltuğuna oturdu. İskenderun’da liderlik koltuğunu Ceyhanspor’a bırakan İçel İdman Yurdu, 5 Temmuz İskenderunspor’la 1-1 berabere kaldı.

CEYHAN, MERSİN’E İDDİALI GELİYOR

Takımın durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ceyhanspor Teknik Direktörü Serhat Koç, "Yüzlerce kilometre yol gelip bizleri yalnız bırakmayan büyük taraftarımıza armağan olsun bu galibiyet. Her zaman söylediğimiz gibi. Bizler yönetim, teknik ekibi, futbolcusu ve taraftarlarıyla kocaman bir aileyiz. Tüm teknik ekibe sonsuz teşekkürler. Liderliği elimizde geçirdik ve bırakmaya da niyetimiz yok. Haftasonu karşılaşacağımız İçel İdman Yurdu’nu da yenerek zirvedeki yerimizi iyice sağlamlaştırmak istiyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA