Otobanda gasp dehşeti!


Adana Mersin otoban çetesi, geçen araçların camına yumurta atarak araçların durmasını sağlıyor. Duran araçlar ise çete üyeleri tarafından gasp ediliyor. Çete, iki ayrı grup halinde faaliyet gösteriyor. İlk grup, hedef aldıkları aracın ön camına yumurta atıyor. Bu esnada, arka gruptaki kişiler ise sürücünün silecekleri çalıştırmasını bekliyorlar. Yumurta silecekle temas ettiğinde, sürücünün önündeki görüş alanı aniden kapanıyor. Görüşü kapanan sürücüler durmak zorunda kalıyor ve bu sırada arka gruptan gelen çete üyeleri aracı durdurarak gasp yapıyor.

 

Tarih : 28 Nisan 2024 Pazar 13:43

OTOBANDA YUMURTA TUZAĞINA DİKKAT!

Adana Mersin otoyolunda çekilen şok edici görüntülerle ortaya çıkan, "Otoban Çetesi" adlı suç örgütünün gasp tuzağı sosyal medyanın gündemine oturdu. Otoyolda seyir halindeki sürücüleri hedef alan bu çete, araçların ön camına yumurta atarak onları durdurup gasp ediyor. Adana Mersin otoyolunda yaşanan olay, sosyal medyanın gündemine oturdu. Olayda, otoyolda seyreden araçlara yürüyerek yaklaşan şüpheli kişilerin araç kameraları tarafından kaydedilmesi dikkat çekti. Ortaya çıkan bu görüntüler, akıllara durgunluk veren iddiaları da beraberinde getirdi. Gelen bilgilere göre, Adana Mersin otoban çetesi adı verilen bir suç örgütü, ıssız otoyol kesimlerinde oldukça tehlikeli bir yöntemle sürücüleri tuzağa düşürüyor. Bu çete, yolcuları gasp etmek için oldukça planlı hareket ediyor.

SAKIN DURMAYIN

Çete, iki ayrı grup halinde faaliyet gösteriyor. İlk grup, hedef aldıkları aracın ön camına yumurta atıyor. Bu esnada, arka gruptaki kişiler ise sürücünün silecekleri çalıştırmasını bekliyorlar. Yumurta silecekle temas ettiğinde, sürücünün önündeki görüş alanı aniden kapanıyor. Görüşü kapanan sürücüler durmak zorunda kalıyor ve bu sırada arka gruptan gelen çete üyeleri aracı durdurarak gasp işlemini gerçekleştiriyorlar. Araç durduğunda, ileride bekleyen çete üyeleri harekete geçiyor ve sürücünün aracındaki değerli eşyaları hızla gasp ediyor. Bazı durumlarda, aracın kendisinin de çalındığı iddiaları mevcut ancak çoğunlukla sürücüler yalnızca eşyalarının çalındığını ifade ediyorlar. Resmi makamlara yöneltilen sorular henüz yanıt bulmamış olsa da, konu üzerinde detaylı araştırmaların yapıldığına dair güvence verildi. (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA