CHP’li Yıldız, Yörükleri ziyaret etti


CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, satmalarına, peşkeş çekmelerine rağmen Toroslar Belediyesi’nin hala Mersin’in en zengin belediyesi olduğuna işaret ederek, “Toroslar kısa sürede büyük atılım yapacak. Toroslar’da bu potansiyel var. Toroslar halkı bunu hak ediyor. Belediye halkımızın belediyesi olacak” dedi.

 

Tarih : 23 Mart 2024 Cumartesi 13:41

Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, Toroslar’da kıl çadırlardaki Yörükleri ziyaret etti. Kendisi de Yörük olan Yıldız, meraların yok edildiğine işaret etti. Köylerin turisttik merkezlere dönüştüğünü ifade eden Yıldız, tarım alanlarının betonlaştığını anlattı. Toroslar Belediyesi’nin en büyük belediye olduğuna ifade eden Yıldız, “Mersin’in en büyük belediyesiyiz. En büyük bütçeye sahip belediyeyiz. En çok gayrimenkulüne sahip belediyeyiz. Bu kadar satmalarına, peşkeş çekmelerine rağmen Toroslar Belediyesi hala çok zengin bir belediye” ifadelerini kullandı.

 

ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE ZİNCİR KURACAĞIZ

 

Tarım ve hayvancılığı destekleyeceklerini anlatan Yıldız, “Sürdürülebilir tarımın devamını sağlamak, köylerimizin terk edilmesini engellemek, çiftçilerimizi rahat yaşar hale getirmek için doğal ve organik tarımı destekleyeceğiz. Üreticiden tüketiciye zincir kuracağız. Tarımsal ekipman konusunda destek verecek hayvancılık kooperatiflerine imkan sağlayacağız. Bunlar belediye imkanları ile sağlanabilecek hizmetlerdir. Bugüne kadar yapılmamış olması belediyenin yanlış yönetilmesinden, halkla birlikte çalışmamasından dolayıdır. Toroslar kısa sürede büyük atılım yaşayacak. Toroslar’da bu potansiyel var. Toroslar halkı bunu hak ediyor” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA