Hükümet gündem değiştiriyor


Yargıtay ile Anayasa Mahkemesi arasındaki kavga tartışmalarıyla hükümetin gündemi değiştirdiğini iddia eden İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “İktidar her seçim döneminde olduğu gibi gündemi değiştirmekle meşgul. Bu seçim öncesinde de insanların kafasını Anayasa Mahkemesi kararına karşı Yargıtay’ın aldığı kararla ya da yeni bir Anayasa yapalım diyerek karıştırıyor. Maksat millet enflasyonu, hayat pahalılığını ve geçim sıkıntılarını, ev kiralarını, yapılan zamları, döviz fiyatlarını, emekli ise 7 bin 500 TL maaşını, işçi ise asgari ücreti, çiftçilik ya da hayvancılık yaparak geçinmeye çalışıyorsa girdi maliyetlerini mazotu, gübreyi, ilaç fiyatlarını, işçilik ve yem fiyatlarını konuşmasınlar” dedi.

 

Tarih : 14 Kasım 2023 Salı 11:41

Necdet TAŞ

 

Sosyal medya hesabından gündemi değerlendiren İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Dünden itibaren tüm Partilerin aldığı kararlar ve yerel seçimle ilgili takvimlerini belirlemesinden sonra Türkiye’nin gündemi yerel seçimlere evriliyor. Ancak iktidar her seçim döneminde olduğu gibi gündemi değiştirmekle meşgul. Bu seçim öncesinde de insanların kafasını Anayasa Mahkemesi kararına karşı Yargıtay’ın aldığı kararla ya da yeni bir Anayasa yapalım diyerek karıştırıyor.  Oysa bu Ülkede halkın yüzde 17’si sosyal yardımlarla geçiniyor. Kimse de sormuyor, bizi sosyal yardıma muhtaç eden bu iktidar değil midir diyerek. Maksat ne? Maksat millet enflasyonu, hayat pahalılığını ve geçim sıkıntılarını, ev kiralarını, yapılan zamları, döviz fiyatlarını, emekli ise 7 bin 500 TL maaşını, işçi ise asgari ücreti, çiftçilik ya da hayvancılık yaparak geçinmeye çalışıyorsa girdi maliyetlerini mazotu, gübreyi, ilaç fiyatlarını, işçilik ve yem fiyatlarını konuşmasınlar. Yani cambaza bak politikası sürdürerek seçim kazanmak” ifadelerini kullandı.

 

“BİR SENARYO YAZILIYOR, OYUNDA ADIM ADIM UYGULANIYOR”

 

Cumhur İttifakının genel seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimini terör propagandası üzerinden kazandığını iddia eden Kocamaz, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü: “Hatırlayalım; geçen Mayıs ayında yapılan genel seçimin manipülasyonu terörizm idi. O seçimde, ömrü mücadele ile geçmiş Türk Milliyetçilerine iftiralar atıp, kul hakkına girerek ya da Kılıçdaroğlu ile ilgili kurgulanmış sahte videolarla teröristlerle işbirliği yapıyorlar diyerek maalesef Milletimizi inandırmış ve seçimi kazanmıştı. Yani her seçimde yeni bir argümanla yola çıkıyor, insanlarımızla açıkçası alay ediyor ama her seferinde de amacına ulaşıyor. Millet her seferinde aldatılıyor. Oyunu veriyor, ancak çok geçmeden de şikayete, sızlanmaya, bedduaya, geçinemediği şeklinde dertlenmeye başlıyor. Bizim ölümüne, körü körüne, militanca ve de inatla  biat edenlere söyleyecek bir sözümüz yok. Ancak 21 yıldır ve her seçimde yaşanan tablo bu. Bir senaryo yazılıyor, oyunda adım adım uygulanıyor!

İnşaallah bu sefer öyle olmaz. Milletimizin basireti bağlanmaz da bu oyun sandıkta bizzat bozulmuş olur. Teşbihte hata olmasın ama Sevgili Peygamberimiz diyor ki; Müslüman akıllı olacak. Müslüman aklını kullanacak. “Müslüman,aynı deliğe elini iki kere sokupta,o delikteki yılana elini ısırtmayacak!” Rabbim herkese akıl fikir ve izan versin. Herkesi uyandırsın. Uyandırsın ki,seçimin hemen sonrasında aynı durumlarla karşılaşmayalım. Aynı serzenişleri duymayalım.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA