Gençlik Kampı’nda Cumhuriyet coşkusu


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıldönümü nedeniyle dopdolu programları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet yürüten Emekli Evleri üyeleri, Tarsus Gençlik Kampı’nda düzenlenen ‘100. Yıl Piknik ve Müzik Dinletisi’nde keyifli dakikalar yaşadılar.

 

Tarih : 14 Kasım 2023 Salı 11:20

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirdiği programlar ardı ardına devam ediyor. Sanatsal etkinliklerden konserlere, sportif aktivitelerden kültürel faaliyetlere kadar 100. yıla özel programlar düzenleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, Emekli Evi üyelerini de unutmadı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Tarsus, Yenişehir ve Halkkent Emekli Evi üyelerine yönelik olarak, Tarsus Gençlik Kampı’nda ‘100. Yıl Piknik ve Müzik Dinletisi’ gerçekleştirildi.

YAZGI: “ATATÜRK’Ü SEVGİ, SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ”

Gruplar halinde gerçekleştirilen programlarda Emekli Evi sakinlerine temiz havada yemek ikramı da yapılırken, Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği ekipleri, seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle unutulmaz dakikalar yaşattılar. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda Sosyal Hizmetler Uzmanı olarak görev yapan Yusuf Yazgı, etkinlikten emeklilerin oldukça mutlu olduklarını ifade ederek, “Emeklilerimiz için piknik ve müzik dinletisi düzenledik. Tarsus Gençlik Kampı’nda, Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında emeklilerimizi misafir ettik. Ulu Önderimizin de dediği gibi, ‘Bir milletin emeklilerine olan tutumu, o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır’ Bizde bu vesileyle Ulu Önder Atatürk’ü sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

EMEKLİLER, BÜYÜKŞEHİR’İN HİZMETLERİNDEN ÇOK MEMNUN

Halkkent Emekli Evi üyelerinden eğitimci Mehmet Aktaş, “Bu etkinlikleri yaptıklarından dolayı, canı burnunda emeklilere bir nefes aldırdığı için, Büyükşehir Belediyemize ve özellikle de Vahap Seçer Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu etkinlikler sayesinde bizler tanışıyor ve birbirimizle kaynaşıyoruz” ifadelerini kullandı. Aslen Kırşehirli olan ve ev alarak Mersin’e yerleştiğini belirten Yenişehir Emekli Evi üyelerinden Hüseyin Ünal, “İyi ki Mersin’de kalmaya karar kılmışım. Çünkü Vahap Başkanımız o kadar güzel çalışmalar yaptı ve o kadar güzel hizmetleri hayata geçirdi ki, hangi birini örnek vereceğimi şaşırıyorum. Kaliteli otobüslerle yolculuk ediyoruz. Sosyal aktiviteler hoşumuza gidiyor. Yani Mersinli olmak bir ayrıcalık. Ben buradan Vahap Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Tarsus Emekli Evi üyelerinden Serap Sofi ilk defa böyle bir etkinliğe katılım sağladığını söyleyerek, “Biz emeklilere verdiği değerden dolayı Vahap Seçer’e çok teşekkür ederiz  Çok mutluyuz” derken, yine Tarsus Emekli Evi’nin hizmetlerinden memnun olduğunu kaydeden Birgül Eryılmaz da duygularını, “Arkadaş ortamı çok güzel. Gerçekten çok memnunum” şeklinde dile getirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA