Mersin’de uyuşturucu operasyonu: 18 gözaltı


Mersin’de jandarma ekiplerince son 1 haftada 9 ilçede gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında, 18 şüpheli gözaltına alınırken, çok miktarda uyuşturucu madde elegeçirildi.

 

Tarih : 22 Eylül 2023 Cuma 11:10

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu satıcılarına yönelik geniş çaplı çalışma başlatan ekipler, yasadışı ekime karşı bağ, bahçe ve ormanlık alanlarda dron ve narkotik köpeklerin de desteği ile operasyon düzenledi. Tarsus, Erdemli, Mut, Bozyazı, Çamlıyayla, Gülnar, Toroslar, Mezitli ve Silifke ilçelerinde düzenlenen 11 ayrı operasyonda 18 şüpheli gözaltına alınırken, 9 kilo 452 gram kubar esrar, 566 kök kenevir bitkisi, 13 gram kenevir tohumu, 4 hassas terazi, 17 uyuşturucu hap, 8 uyuşturucu madde kullanma aparatı, 7 kilo bandrolsüz tütün, 2 bin 400 adet filtre ve 1 tabanca ele geçirildi, suçtan elde edildiği değerlendirilen 12.000 TL paraya da el konuldu. İşlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 15'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 1 şüphelinin ise sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA