Kim bu sahte diplomalı bürokrat ve siyasetçiler?


CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, devlet kademelerinde 30’a yakın siyasinin sahte diplomaya sahip olduğunu iddia ederek, “Cumhurbaşkanının diplomasını araştırırken, öyle bir diploma sayısına ulaştım ki, onlar da gerçek değil” dedi.

 

Tarih : 15 Mart 2023 Çarşamba 12:29

Haber Merkezi

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "Cumhurbaşkanının diplomasını araştırırken, öyle bir diploma sayısına ulaştım ki, onlar da gerçek değil" diyerek 30'a yakın siyasinin sahte diplomaya sahip olduğunu öne sürerek, “Bu benim iddiam değil, müfettişlerin, konuyla ilgili görevli kişilerin ulaştığı bilgiler" dedi. Başarır, sahte diplomaya sahip siyasi isimleri perşembe günü açıklayacağını belirtti.

"İSİM İSİM AÇIKLAYACAĞIM"

CHP Ali Mahir Başarır, katıldığı bir televizyon kanalında, devlet kademelerinde pek çok sahte diplomalı bürokrat bulunduğunu iddia ederek, “Perşembe günü çok daha büyük bir skandalı çok daha büyük bir rezaleti açıklayacağım. Bu ülkede sahte diplomalarla yüksek lisans doktora yapan bürokratları, milletvekillerini, bakan yardımcılarını açıklayacağım. Evraklarıyla belgeleriyle isim isim açıklayacağım. Hiç duymadığınız isimleri göreceksiniz. Meclis kürsüsünde açıklayacağım bunu. Bu ülkeyi bu hale getirmişler efendim. Bakın, bu tespiti de YÖK yapıyor. Ben yapmıyorum. 30'a yakın ismi ben buldum. 40-50'yi de bulacak gibi bu liste. Ben bu ülkenin cumhurbaşkanının diplomasını ararken, öyle bir diploma sayısına ulaştım ki, onlar da gerçek değil! Ben utanıyorum yahu. Bunların hepsinin hesabını soracağız biz. Bu iddiayı da ben ortaya koymuyorum. Bu konunun müfettişleri, bu konuyla ilgili görevli arkadaşlar tespit etmişler” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA