Mersin’in eski yıldızından eşine işkence!


Türkiye’de bir dönem Mersin İdman Yurdu ile Kayserispor formalarını terleten ve son olarak Novorizontino’da top koşturduktan sonra futbolu bırakan Welliton’un eski eşi Rafaela Carvalho’dan gündemi sarsan bir paylaşım geldi. Carvalho, Welliton ile birlikte yaşadıkları dönemde futbolcunun kendisine yoğun fiziksel şiddet uyguladığını iddia etti ve tüyler ürperten bir video yayınladı.

 

Tarih : 25 Şubat 2023 Cumartesi 18:44

Spor Toto Süper Lig'in eski yıldızlarından, Mersin İdman Yurdu ve Kayserispor forması giyen Welliton'un başı dertte. Golcü futbolcunun, eski eşi Rafaela Carvalho'ya şiddet uyguladığı ortaya çıktı. Welliton'un eski eşi yaptığı paylaşımda "Bana yumruk ve tekme atıyor, sürekli işkence uyguluyordu. Ayrılmak istediğimde ise tehdit edildim" ifadelerini kullandı. Carvalho, Welliton'un 6 yıl boyunca belli aralıklarla kendisine şiddet uyguladığını iddia eden bir video yayınladı.

KADINLARA ‘SUSMAYIN’ ÇAĞRISI

 Videoda şiddete uğradığını, tehdit ve takip edildiğini söyleyen Rafaela Carvalho, gittikleri her yerde bu durumla karşılaştığını iddia etti. Welliton'un eski eşi yaptığı paylaşımda, "Tüm hikayem burada! Dünyanın dört bir yanından birçok kadın yardım çığlığı atıyor. Ben de yaşadıklarımı burada paylaşmaya karar verdim. Kolay bir durum değil. Bu bir kadın cinayeti hikayesi değil ama durumun üstesinden geldiğimi gösteren bir anı. Benimle aynı şeyleri yaşayan tüm kadınları kucaklıyorum. Keşke her birinizi misafir edebilseydim. Susmayın!" ifadelerini kullandı.

MERSİN İDMAN YURDU KARİYERİ

İlk maçına 20 Eylül 2014 tarihinde Rizespor karşısında çıkan Welliton, ilk golünü ise 24 Eylül 2014 tarihinde Türkiye Kupası maçında Kemer Tekirovaspor'a attı. Süper Lig'de ise ilk golünü 8 Kasım 2014 tarihinde Balıkesirspor'a attı. Mersin İdman Yurdu’nda 2024-2016 yılları arasında forma giyen yıldız futbolcu 51 maçta 16 gol atma başarısı göstermişti. 1 Temmuz 2016'da bonservissiz olarak Kayserispor'a transfer olmuştur. 2 yıllık sözleşme imzaladı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA