Vali Pehlivan, Havacılık Tesisini ziyaret etti


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz İlçesi Karaduvar Mahallesinde bulunan Baibars Mekatronik Havacılık ve Tarım Sanayi firmasının üretim tesisini ziyaret etti.

 

Tarih : 27 Ocak 2023 Cuma 11:22

Vali Pehlivan, beraberindeki heyet ile birlikte tesis içerisinde incelemelerde bulundu. Baibars Mekatronik Havacılık ve Tarım Sanayi firması sahibi Celal Çağlayan Erguvan ve İsmail Geyik’ten yürütülmekte olan çalışmalar, üretim ve pazarlama süreçlerine ilişkin konular hakkında bilgiler aldı. 2015 yılından bu yana faaliyette bulunan ve 30 genç Mühendis istihdam eden Baibars Mekatronik Havacılık ve Tarım Sanayi’de; ND, VH, CT, KVI serileri olmak üzere tarım, yangın söndürme ve faydalı yük taşıma alanlarında drone imalatları yapılıyor.  Ziyarete, Vali Yardımcıları Abdulhamit Erguvan, İbrahim Küçük ve Alp Eren Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğgeneral Oğuz Bavbek eşlik etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA