Altunok, “Asfaltsız yolumuz kalmayacak”


Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Fen İşleri Müdürlüğü Asfaltlama Ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, ilçe merkezinin yanı sıra tüm mahallelerde asfaltsız yol bırakmayacaklarını açıkladı.

 

Tarih : 7 Aralık 2022 Çarşamba 14:24

Haber Merkezi

Göreve geldikleri günden bu yana hayata geçirdikleri projelerin yanı sıra belediye araç parkını da güçlendirdiklerini belirten Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediye bünyesinde kurdukları üretim tesisi sayesinde ilçe merkezinin yanı sıra tüm mahallelerde asfaltlama çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Asfaltlama Ekipleri tarafından merkez Atik, Sarıcalar ve Mukaddem mahallelerinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Altunok, “Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımız ve muhtarlarımızın en büyük isteği olan yeni yolların açılması, zamanla bozulan yolların bakım-onarımının yanı sıra asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz. Belediye bünyesinde kurduğumuz asfalt üretim tesisi sayesinde yaz-kış asfalt üretimine devam ediyoruz. Bir program dahilinde de ürettiğimiz asfaltla tüm mahallerimizin yollarını asfaltlıyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra halkımızı ve kentimizi de modern projelerle buluşturmaya devam ediyoruz. İlçemiz Silifke  yapacağımız yeni yatırım ve hizmetlerle çok daha modern bir şehir haline gelecektir” dedi. Başkan Altunok, Sarıcalar, Atik ve Mukaddem mahallelerinde devam eden asfaltlama çalışmalarının yanı sıra Gazi mahallesi Göksu ırmağı kenarında yapımı devam eden yürüyüş yolu aydınlatma projesini de yerinde inceledi.

“PAZARKAŞI MAHALLESİNİ PARKE İLE KAPLAYACAĞIZ”

Öte yandan Başkan Altunok, ilçeye bağlı Pazarkaşı mahallesinde yapımı devam eden parke taşı döşeme ve kaldırım düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Pazarkaşı Mahallesi Muhtarı Alaattin Gezer’le birlikte yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Sürekli büyüyen ve gelişen ilçemiz, yeni yaşam alanları, modern projeler ve sağlıklı hizmetlerimizle Mersin ilimizin en gözde ilçelerinden biri olma özelliğini yakalamıştır. Bu bilinçle çalışmalarımıza ara vermeden bir çok farklı noktada aynı anda hizmet vermeye çalışıyoruz.  Kendi imkanlarımızla kurduğumuz tesislerimizde ürettiğimiz asfalt ve parke taşları ile ilçemizin cadde ve sokaklarını yeniden inşa ediyoruz. Yıllardır kaderine terkedilen Pazarkaşı mahallemizi de belediye hizmetleri ile buluşturuyoruz. Pazarkaşı mahallemizde şu anda yapımına başladığımız parke taşı döşeme çalışmalarımızı mahallemizin her köşesine ulaştırarak parke taşı döşenmemiş sokak ve ara yol bırakmayacağız. Yaptığımız tüm çalışmalarımızı bir plan ve program dahilinde sürdürüyoruz.  Bu program dahilinde ekiplerimiz var gücüyle ilçemiz ve halkımız için çalışmaktadırlar. Pazarkaşı mahallemiz ve vatandaşlarımızı da modern ve sağlıklı projelerimizle buluşturacağız.  Belediyemizin hizmet götürmediği hiçbir nokta kalmayıncaya kadar gece gündüz ilçemize ve halkımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi. Pazarkaşı Mahallesi Menderes caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları da  ziyaret eden Silifke Belediye Başkanı Altunok, mahallede yürüttükleri çalışmalar hakkında vatandaş ve esnafları da bilgilendirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA