Tarsus İdman Yurdu’nda futbolcular 4 aydır para alamıyor


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda futbolcuların ve teknik yönetimin 4 aydır para alamadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili konuşan Teknik Direktör Serdar Bozkurt, “Sezon başından beri çok ciddi sorunlarla boğuşuyoruz. Taraftarlar her şeyi bilemeyebilirler. 4 aydır kimse burada para almıyor, sorun yaşıyor. O takım yine sahaya çıkıyorsa bizim sayemizde çıkıyordur. Bizim oynadığımız oyundan da kendimizden de şüphemiz yok. Tarsus İdman Yurdu adına şu anda sıkıntılı bir tablo var” dedi.

 

Tarih : 1 Kasım 2022 Salı 09:30

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda futbolcuların ve teknik yönetimin 4 aydır para alamadığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili konuşan Teknik Direktör Serdar Bozkurt, “Taraftarlarımız sezon başından beri tepki gösteriyor. Onlara bak biz iş yapmıyoruz. Kulübün bulunduğu durum ortadadır. Sezon başından beri çok ciddi sorunlarla boğuşuyoruz. Taraftarlar her şeyi bilemeyebilirler. 4 aydır kimse burada para almıyor, sorun yaşıyor. O takım yine sahaya çıkıyorsa bizim sayemizde çıkıyordur. Bizim oynadığımız oyundan da kendimizden de şüphemiz yok. Tarsus İdman Yurdu adına şu anda sıkıntılı bir tablo var. Taraftarlarımızın bunları bilmesi ve bunları düşünerek hareket etmesi gerekiyor. Bu takımın antrenmanlara nasıl çıktığını, maçlara nasıl konsantre olduğunu ve sahaya nasıl çıkıp oynadığını hiçbir şekilde bilmiyorlar. Bu takım antrenmanlara çıkmadı, bazı maçlara gitmek istemedi. Taraftarlar bunları da bilmiyorlar. Bu takım kampta dağılacaktı. Bu takımı ayakta tutan biziz. O nedenle taraftarın istifa benim için bir anlam ifade etmiyor. Takımım iyi oynuyor ama netice alamıyor. Bunda sakatlıkların da etkisi var. Halil İbrahim Tuna’nın sakatlığı bizi çok etkiledi” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA