Menajer oyunlarına dikkat!


TFF 3. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. yönetimi bazı menajerlerin kulübün adını kullanarak bazı futbolcularla transfer görüşmesi yaparak, transfer sözü verdiğine dikkat çekerek, futbolcuların bu menajerlere itibar etmemesi gerektiğini ifade etti.

 

Tarih : 10 Ağustos 2022 Çarşamba 14:03

Hüseyin KIRKGÖZ

TFF 3. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. yönetimi bazı menajerlerin kulübün adını kullanarak bazı futbolcularla transfer görüşmesi yaparak, transfer sözü verdiğini ifade etti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan kulüp yönetimi bu menajerlere itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.

“HİÇBİR MENAJERİ TRANSFER İÇİN GÖREVLENDİRMEDİK”

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklama şöyle: “Kulübümüzün 2022-2023 futbol sezonu öncesi transfer çalışmaları titizlikle yürütülmektedir. Bu bağlamda Transfer Komitemiz, Teknik Direktörümüz Sayın Ersin Aka ve Sportif Direktörümüz Sayın Vedat Çoban tarafından yürütülen transfer çalışmaları ve görüşmeleri, Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda sağlıklı bir şekilde yapılmaktadır. Mesleğini ilkeli ve onurlu bir şekilde icra eden futbol menajerlerine saygımız sonsuzdur. Ancak, son günlerde bazı menajerlerin, Kulübümüzün adını kullanarak bazı futbolcularla transfer görüşmesi yaptığına, transfer sözü verdiğine üzülerek tanık oluyoruz.  Yukarıda açıkladığımız gibi Kulübümüz adına transfer görüşmeleri için görevlendirilmiş menajer bulunmamaktadır. Bu tür etik dışı çalışan menajerlere itibar edilmemesini futbol kamuoyunun bilgisine saygıyla arz ederiz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA