Özdağ, Mersin’de yine mültecileri hedef aldı!


Suriyeli mültecilere karşı nefret söylemleriyle gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Partisinin 1. Olağan Mersin İl Kongresi’nde yine Suriyeli mültecileri hedef aldı. Suriyeli Mültecileri göndermekte kararlı olduklarını ifade eden Özdağ, “Dünyada en fazla sığınmacının olduğu ülkeyiz. Sayıları hızla artıyor. Şehirlerimizde azınlık durumuna düşüyoruz. Bazı semtlerden geçemez duruma geldik. Bazı ilçelerde insanlarımız ilçeyi terk ediyor. Eşlerimiz ve çocuklarımız sokaklarda rahat yürüyemiyorlar. Çocuklarımız çetelerde tarafından bıçaklı saldırısına uğruyor. Türk halkına söz verdik; dönecekler, gerekirse zorla dönecekler. Mülteciler kara yoluyla Zafer Turizmle yollayacağız. Tek yönlü gidiş” dedi.

 

Tarih : 25 Haziran 2022 Cumartesi 16:37

Necdet TAŞ

Partisinin 1. Olağan Mersin İl Kongresi’ne katılan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, hem Cumhur İttifakına hem de Millet İttifakına Mersin’den yüklendi. Kongrede konuşan Özdağ, Millet İttifakını ‘Sarı İttifak’ olarak niteleyerek, “Ülkeyi yöneten Cumhur İttifakı ile ona muhalif gibi görünen Millet İttifakı arasında şikeli bir mücadele var” dedi. Atatürk çizgisinde bir Türk Milliyetçisi parti olarak merkezde yer aldıklarını ifade eden Özdağ, “Verdiğimiz mücadele Türk Milletinin İstiklal Harbinden 100 yıl sonra egemenliğine meydan okuyan emperyalistlere ve onun yerli işbirlikçilerine karşı 100 sene öncenin ruhuyla aynı Sakarya kıyılarında çarpışan Türk askerinin savaş ruhuyla benzer bir mücadeleyi bugün örtülü istilaya karşıdır” dedi.

TÜRKİYE 4 BÜYÜK SORUNLA KARŞI KARŞIYA

Türkiye’nin 4 büyük sorunla karşı karşıya olduğunu ifade eden Özdağ, “Bir devlet krizi yaşıyoruz. 5 bin senelik Türk devlet tarihinde böyle dönemler çok nadir görülür. Ne yazık ki öyle bir dönemden geçiyoruz. Devletin çivisi çıkmış durumda. Devlet kurumlar demektir. Ancak kurumlarımız tahrip olmuş durumda. Devlet gelenek demektir ancak devlet geleneğimiz tahrip oldu. Yasa çıkarmayı dahi bilmiyorlar. Liyakat ilkesini terk ettiler. Devleti bir aile çetesine çevirdiler. Biz Türk Milletine Türk devletini geri vereceğiz. Zafer Partisi olarak parti ve kişi devleti anlayışına son vereceğiz. Türk devleti yeniden tüm yurttaşların devleti olacak. Liyakat zemini ekseninde hareket edeceğiz. Devlet krizini aşacağız. Ülkemiz Erdoğan döneminde bir milli birlik krizine sürüklendi. Adeta birbirinden nefret eden iki halk yaşıyor Türkiye’de. Üzüntülerimizi ve sevinçlerimizi paylaşamıyoruz. Bayramlarımızı bayram gibi kutlayamıyoruz. Acılarda bile ortak olamıyoruz. 20 yılda ülkeyi düşmanlaştırarak ve gererek yönetme stratejisinin bir sonucudur. Atatürk’le ve Türk Cumhuriyeti Devletiyle sorunu olmayan herkes bizim öz kardeşimizdir. Anadolu’da birbirine düşman iki grup görmek istemiyoruz. Aksi takdirde bağımsız bir devlet olarak yaşama şansımızı yitiririz. Hiçbir siyasi parti lideri ve genel başkanı Türk milleti üzerinde değildir” ifadelerini kullandı.

“6’LI MASA BİZDEN KOPYA ÇEKİYOR”

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik krizi aşması yolunda da kararlı olduklarını kaydeden Özdağ, “Ekonomiye getirdiğimiz çözümlerde de diğer partilerden kalın çizgilerle ayrılıyoruz. Neoliberal politikaları tarihin çöplüğüne atacağız. Planlı bir ekonomik anlayışla hareket edeceğiz. Ülkenin tüm kaynaklarını 5 şirkete aktarılmasına izin vermeyeceğiz. Rantla değil üreten bir Türkiye yaratacağız. Yeni bir kalkınma süreci başlatacağız. Sarı Muhalefet 6’lı masada oturmuş bizim ekonomik programımızdan alıntılar yapıyor. Köy okullarını Zafer Partisi olarak biz geri getireceğiz dediğimiz de AK Parti, ‘Bizde bizde’ diye parmak kaldırıyor. Ne güzel demek sizler de bizden bir şeyler öğreniyorsunuz. Daha yeni başladık, öğretecek daha çok şeyimiz var. Daha bizden çok şey öğreneceksiniz. Önce muhalefet nasıl yapılır onu öğreneceksiniz. Özetle iktidarı ve muhalefetiyle hepsi bizim ayak izlerimizi takip etmeye çalışıyorlar ama denemeyin yetişemezsiniz çünkü biz büyük bir hızla ilerliyoruz” dedi. Türkiye’de bir çevre katliamı olduğunu öne süren Özdağ, “Türkiye kendi Çernobilini yaşıyor” dedi.

“MÜLTECİ YÜKÜNDEN KURTULMAMIZ LAZIM”

Suriyeli mülteciler konusuna da değinen Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, “Türkiye’de yaşayan 1o milyon mülteci konusunu yani örtülü istilayı Zafer Partisi gündeme getirdi. 10 milyonu içerde 3 milyonu da dışarda hemen sınırlarımızda beslediğimiz 13 milyonluk mülteci yükünden kurtulmamız lazım. Bunun zamanı geldi de geçiyor. 100 milyar dolardan fazla para harcadık arkadaşlar. Bunu hiçbir ülke kaldıramaz. Dünyada en fazla sığınmacının olduğu ülkeyiz. Sayıları hızla artıyor. Şehirlerimizde azınlık durumuna düşüyoruz. Bazı semtlerden geçemez duruma geldik. Bazı ilçelerde insanlarımız ilçeyi terk ediyor. Eşlerimiz ve çocuklarımız sokaklarda rahat yürüyemiyorlar. Çocuklarımız çetelerde tarafından bıçaklı saldırısına uğruyor. Tüm bunlar olurken bunlara hızla vatandaşlık verilmeye devam ediliyor. Seçimlerde daha fazla yabancıya oy verdirerek, Türk Milletinin elinden seçme ve seçilme hakkını alıyorlar. Hal böyleyken Zafer Partisi kuruluna kadar hiçbir muhalif parti bu konuyu gündeme getirmedi. Biz Türk halkına söz verdik; dönecekler, gerekirse zorla dönecekler. Biz böyle deyince bizim Ortaçağ kafasına sahip olduğumuzu söylediler. Zafer Partisi’nde Ortaçağ kafası yok kafa var ve içinde büyük bir beyin var. Gelin bizle hiç ağız dalaşına girmeyin. Sizi buna pişman ederiz. Çünkü siz Türk milletine yalan söylüyorsunuz. Mülteciler kara yoluyla Zafer Turizmle yollayacağız. Tek yönlü gidiş” şeklinde konuştu.

“MERSİN’DE 400 BİN SURİYELİ YAŞIYOR”

Mersin’de 400 bin Suriyeli yaşadığını ifade eden Özdağ, “Mersin’de de 400 bin Suriyeli yaşıyor. Mersinli kardeşlerim bazı cadde ve sokaklara giremiyor. En son ziyaretimizde bir cadde ziyaretimde emniyet bana, ‘Bu cadde güvenlik sağlamak zor” şeklinde ifadelerde bulundu. Burası Türk Mersin ve öyle kalacak. Herkes haddini bilecek. Kimsenin ben gitmiyorum demeye hakkı yok. Misafir misafirliğini bilecek. Burası dünyanın lunaparkı değil” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA