Fen-Edebiyat Fakültesi’nde mezuniyet sevinci


Mersin Üniversitesi (MEÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi 2021-2022 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yaşar, MEÜ’nün 50 bine yakın öğrencisiyle büyük bir aile olduğunu ve mezunların da artık bu büyük ailenin birer parçası olduklarını söyledi.

 

Tarih : 18 Haziran 2022 Cumartesi 14:27

Amfitiyatroda gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yaşar, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Özen, akademik ve idari personel, öğrencilerimiz ve yakınları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yaşar, MEÜ’nün 50 bine yakın öğrencisiyle büyük bir aile olduğunu ve mezunlarımızın da artık bu büyük ailenin birer parçası olduklarını söyledi.

“HER SON BİR BAŞLANGIÇTIR”

Mezunlarımıza ve ailelerine seslenen Prof. Dr. Erol Yaşar, “Sevgili mezunlarımız, her son yeni bir başlangıçtır bilinciyle kariyer basamaklarını hızla tırmanacağınıza olan inancımız tamdır. Sizlerin başarısı, Mersin Üniversitesi’ni daha da yüceltecek ve bizleri onurlandıracaktır. Kıymetli veliler, Evlatlarınızı kucağınıza aldığınız andan itibaren üzerine titreyerek, her türlü kötülükten koruyarak, büyük emek vererek özenle yetiştirdiniz, üniversitemize ve bizlere emanet ettiniz. Artık göz bebeğiniz olan evlatlarınızı hayat yolculuğunda yer alması için üniversitemizden uğurlama vakti geldi. Üniversitemizin mezuniyetlerde yaşadığı mutluluğun arkasındaki en büyük destekçimiz siz değerli velilerimizsiniz. Tüm mezunlarımız adına sizlere teşekkürlerimi sunuyor, hepinizi canı gönülden kutluyorum.” şeklinde konuştu. Öğrencilerle tek tek ilgilenerek alanlarında kendilerini geliştirmelerini sağlayan öğretim elemanlarına da teşekkürlerini ileten Prof. Dr. Erol Yaşar, mezunlara bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyerek tamamladı.

“KARİYER BASAMAKLARINI TEK TEK TIRMANIN”

Pandemi sonrası böylesi güzel bir mezuniyet töreni gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Dekan Prof. Dr. Recep Özen, “Sevgili mezunlarımız; uzun ve zorlu, bir o kadar da zevkli olan eğitim öğretim hayatınızın sonuna geldiniz. Bunun sonucunda elde ettiğiniz diploma ile bundan sonraki yaşamınızda kariyer basamaklarını hızla çıkacağınıza inancım tamdır. İnanıyorum ki yapacağınız işlerde size verdiğimiz çağdaş ve en üst düzeyde bilgilerle önemli başarılar elde edeceksiniz.” dedi. Konuşmasında öğrencilerin bugünlere gelmelerindeki en büyük paya sahip olan akademik ve idari personel ile velilere de teşekkür eden Dekan Prof. Dr. Recep Özen, tüm mezunlara bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi. Törende konuşan Fen-Edebiyat Fakültesi öğrenci temsilcisi Yağmur Deniz ise, mezuniyetlerinden dolayı duyduğu mutluluğu paylaşırken, bugünlere gelmelerinde büyük emekleri olan aileler ve akademisyenlerimize teşekkür etti. Konuşmaların ardından fakülte birincisi Mütercim ve Tercümanlık Bölümü öğrencisi Fehime Yosun Çakıl Bal’a plaket ve temsili diplomasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yaşar, fakülte ikincisi Arkeoloji Bölümü öğrencisi Canan Demir’e plaket ve temsili diplomasını Dekan Prof. Dr. Recep Özen, fakülte üçüncüsü Matematik Bölümü öğrencisi Kubara Dijon Mon’a ise plaket ve temsili diplomasını Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Birgül Mazmancı takdim etti. Dereceye giren öğrencilere plaket ve temsili diploma takdiminin ardından, mezun olan diğer öğrencilerimiz temsili diplomalarını Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi öğretim elemanlarının elinden aldı. Diplomalarını alan öğrencilerin, keplerini havaya atması sonrasında mezuniyet töreni sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA