Başkan Yılmaz, öğrencilere başarılar diledi


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bu hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

 

Tarih : 17 Haziran 2022 Cuma 11:45

“Geleceğimizin teminatı gençlerimizin bütün bir yıl boyunca büyük bir emek ve çaba göstererek hazırlandıkları YKS’de başarılı olacaklarına inancım tamdır” diyen Başkan Yılmaz, tüm öğrencilere seslenerek; “Eğitim hayatınızın bir dönüm noktası olan bu sınav elbette çok önemli.  Heyecanınızı yürekten paylaşıyor, ancak alınan sonuç ne olursa olsun kendinize güvendiğiniz sürece aşamayacağınız hiçbir engelin bulunmadığına inanıyorum” ifadelerini kullandı. Toroslar Belediyesi olarak sınav hazırlık sürecinde de gençlerin her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Yılmaz; “Eğitim önceliğimiz. Hepimizin arzusu gençlerimizin hayal ettiği ve sevdiği mesleklere sahip olmalarıdır. Sınava girecek tüm öğrencilere zihin açıklığı ve başarılar diliyorum” dedi. Başkan Yılmaz, sınav saatleri içerisinde okulların çevresinde gürültü yapılmamasına da özen gösterilmesini istedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA