BBP’li Akar’ın 23 Nisan mesajı


Büyük Birlik Partisi Mersin İl Başkan Yardımcısı Naci Akar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir mesaj yayınladı.

 

Tarih : 21 Nisan 2022 Perşembe 11:06

Türkiye Cumhuriyeti’nin uzun süren savaşlar sonucu kurulduğunu hatırlatan Akar, “Türk Ulusu, yurdunun parçalanmak istenmesi üzerine, Atatürk'ün önderliğinde büyük uyanışını gerçekleştirmiş, bağımsızlığını, özgürlüğünü ve ulusal onurunu korumayı başarmıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı, bu süreçte atılan ve Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasında belirleyici rol oynayan en önemli adımdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi, savaş sırasında ve Cumhuriyet döneminde üstlendiği tarihsel sorumluluk ile, geleceğimizin sağlam temeller üzerinde biçimlenmesine büyük katkıda bulunmuş yüce bir kurumdur. Atatürk'ün, böylesine büyük işlevler üstlenen Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi, sizlere verdiği değeri ve önemi göstermektedir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yalnız sizler için değil, dünya çocukları için de özel bir gündür. Bayram, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen çocukların katılımıyla bir şenlik ortamında kutlanmakta, barış, sevgi, kardeşlik gibi yüce değerlerin yoğun biçimde yaşanmasına ve daha iyi bir dünya özleminin dile getirilmesine olanak sağlamaktadır. Türkiye, Yüce Atatürk'ün ileri ülkeler düzeyine çıkmamız için başlattığı çağdaşlaşma hareketini başarmak, gösterdiği ve Ulusumuzun özlemi olan büyük erekleri gerçekleştirmek için bilgi toplumu düzeyine mutlaka ulaşmak durumundadır. Sizler, çağdaş dünyanın iyi eğitimli bireyleri arasında yerinizi almalı, kendinizi geliştirmeli, bilgiye, öğrenmeye ve yeniliklere her yaşta açık olmalı, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmamalısınız. Çevrenizdeki ve dünyadaki olaylara karşı duyarsız kalmamalı, olumsuzlukları sorgulamalısınız. Kendinize güvenmeli, her zaman katılımcı olmalı, kimi zaman küçük katkıların da, büyük şeyler yaratabileceğine inanmalısınız. Güçlüklerden ve olumsuzluklardan yılmadan yaşama daha sıkı bağlanmalı, gelecekten umudunuzu her koşulda korumalısınız. Özlemlerinizi gerçekleştirmek için, Yüce Atatürk'ü kendinize örnek almalısınız. Öngörüleri ve başardıklarıyla dünya tarihine damgasını vuran Yüce Atatürk'ün, yaşamından, ilke ve devrimlerinden, düşüncelerinden ve öğütlerinden çok şeyler öğreneceksiniz.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA