MHP’li Kılavuz’dan CHP’ye ’Eren Bülbül’ tepkisi


MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Mersin’de bir parka ’Eren Bülbül Parkı’ isminin verilmesi önergesinin reddedilmesine tepki göstererek, “’Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganlarıyla yola çıkanlar, Mustafa Kemal’in kurduğu cumhuriyet yaşasın diye çocuk yaşında şehadete koşan Eren Bülbül’ün değil ihanetin adını kendilerine kalkan yapmışlardır” dedi.

 

Tarih : 7 Nisan 2022 Perşembe 11:19

MHP'li Kılavuz, TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek, Mersin’de Huzurkent Mahallesi’nde bir parka 'İyi ki varsın Eren-Eren Bülbül Parkı' isminin verilmesi önergesinin CHP ve HDP'nin oylarıyla reddedilmesine tepki gösterdi. Kılavuz, Eren Bülbül'ün isminin bir parka verilmesine karşı çıkılmasını eleştirerek, bunun en hafif tabirle ‘alçaklık’ olduğunu belirtti. Kılavuz, “’500 şehit olsa 500'ünün de adını bir parka mı vereceksiniz’ diyerek kahraman şehitlerimize karşı alaycı tavırlar sergilemek, CHP ve HDP'nin bu ülkenin milli varlığına hazımsızlığını ortaya koyan çok açık ve net utanç vesikasıdır. Bu utanç vesikası CHP için ilk değildir" ifadelerini kullandı. Kılavuz, şöyle konuştu: “’Mustafa Kemal'in askerleriyiz.' sloganlarıyla yola çıkanlar, Mustafa Kemal'in kurduğu cumhuriyet yaşasın diye çocuk yaşında şehadete koşan Eren Bülbül'ün değil ihanetin adını kendilerine kalkan yapmışlardır. Ne hazindir ki CHP'nin bagajından bir kez daha PKK'nın siyasi uzantısı HDP çıkmış, CHP-HDP-PKK ittifakı bir kez daha gözler önüne serilmiş, CHP'nin istikameti kaybolmuş, iradesi HDP'ye pelesenk olmuş, kirli ittifakları yeniden deşifre edilmiştir." (Haber Merkezi)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA