Git hesabını Kocamaz’dan sor!


Burhanettin Kocamaz dönemindeki borçlanmayı Osmanlı Devleti döneminde yapılan kapitülasyonlara benzeten Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, MHP’li Mehmet Topkara’ya sert sözlerle yüklendi. Topkara’nın o dönem yapılan borçlanmadan sorumlu olduğunu iddia eden Seçer, "Benimle siyaset yapma. Mayınlı alanlara girme. Sen sorgusuz sualsiz bir bankaya kapitülasyon modelinin uygulanmasına nasıl imza attın onu anlat" dedi. MHP’li Topkara ise, "Eğer birilerine bir hesap soracaksanız hesabı kime soracağınız belli. Dünün belediye başkanı ile bir sorununuz varsa gidip onu Millet İttifakı içinde halledin. Hesaplaşmanızı bizim ve meclis üzerinden lütfen yapmayın" şeklinde yanıt verdi.

 

Tarih : 12 Ekim 2021 Salı 17:59


KOCAMAZ'IN ADAYLIĞINDAN  MI KORKUYORSUN?


Başkan Seçer'in Kocamaz dönemindeki seçime 9 ay kala yapılan borçlanma üzerinden MHP'li Topkara'nın ismini zikretmesi üzerne ikili arasında borç ve ittifak üzerinden sert tartışma yaşandı.  İYİ Parti GİK Üyesi ve önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın  Millet İttifakı adayı olacağı iddiaları üzerinden Seçer'e yanıt veren MHP'li Topkara, "Burada acıtasyon yapıyorsunuz. Kendinizi birileriyle mukayese etmeniz nereden icap ediyor? bunu anlamıyorum. Birileriyle kendinizi neden kıyaslıyorsunuz? Eğer birilerine bir hesap soracaksanız hesabı kime soracağınız belli. Buyrun yapın. Birileri yarın gelip siyaset yapar, karşıma çıkar ve Millet İttifakı'nın adayı olur diye korkuyorsanız gidin onu da kendi partiniz içinde hesaplaşın. Burada meclisi germenin anlamı yok. Dünün belediye başkanı ile bir sorununuz varsa gidip onu Millet İttifakı içinde halledin. Hesaplaşmanızı bizim ve meclis üzerinden lütfen yapmayın. Biz sizden 15 yıllık CHP dönemini sorguluyor muyuz? Geçtiğimiz dönem güzel hizmetler yapılmıştır. Kafanızda bir siyaset yapma planı varsa gidip onu Millet İttifakı içinde yapın" dedi. 


KOCAMAZ DÖNEMİNİ KAPİTÜLASYONLARA BENZETTİ


Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise, "Bizim kimseyle kendimizi mukayese etme gibi bir durumumuz yok. Yasadışı bir durum var elbette yargıya taşıyacağız. Ben yasadışı var yok onu tartışmuyorum. Geçmiş dönemde komisyonlara gitmeden verilen borçlanma var. Ben bunu sorguluyorum. 2,5 yıldır neler çektiğimiz anlatmak istedim. Ben sende bir eksen kayması görüyorum. Şunu unutmayın, üzerinizdeki elbiseyi değiştirmekle vicudunuz değişmez. Aslınız aynıdır bu değişmez. Önceki dönem belediye başkanı sizin partinizin belediye başkanıydı. Bu tür tartışmaların sana bir faydası yok. Millet İttifakının kim olacağı yönündeki tartışma sizi ilgilendirmez. 2024 yılına kadar belediye başkanıyım. Sonrası için de Allah ömür verirse göreceğiz. Sizin Cumhur İttifakı böyle mi kalacak? Acaba sen böyle mi kalacaksın? Yoksa acaba gemi su almaya başladı diye başka gemiye mi geçeceksin? Benim gemim belli. Benimle siyaset yapma. Mayınlı alanlara girme. Sen sorgusuz sualsiz bir bankaya kapitülasyon modelinin uygulanmasına nasıl imza attın onu anlat" dedi. NECDET TAŞ'IN HABERİ 4'te

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA