Tarsus’ta Isparta hazırlıkları sürüyor


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden sarı lacivertli temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, haftasonu deplasmanda karşılacağı Ispartaspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. sakatlıkları bulunan Sinan ve Barış çalışmalara başladı. Zorlu maç öncesi konuşan golcü futbolcu Sinan Kurumuş, "Birkaç gün dinlenmem gerektiği söylendi. Çok ciddi bir şey yok. Ispar’ya hazır bir şekilde gitmek istiyorum" dedi.

 

Tarih : 22 Eylül 2021 Çarşamba 10:39

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 4. hafta maçında Pazar günü deplasmanda Isparta 32 Spor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu zolru maçın hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Öte yandan sakatlıkları bulunan Sinan ve Barış çalışmalara başladı. Moral ve motivasyonun üst seviyede olduğu gözlenen antremanlarda  futbolcuların hırsı ve azmi gözlerden kaçmıyor.

 

"ERZİNCAN MAÇINA İĞNE İLE ÇIKMIŞTIM"


Tarsus İdman Yurdu'nun golcü futbolcusu Sinan Kurumuş, "Geçen haftaki Erzincan maçında çok güzel bir oyunla çok güzel bir galibiyet aldık. Çok şükür takıma 3 puan getiren golü de ben attığım için çok mutluyum. Geçen hafta ortasında kasığımla ilgili bir problem oluşmuştu. Maçtan önce ısınmada da bir ağrım olduğunu söyledim. Maça da iğne ile çıktım. İğne ile çıktığım maçta takımıma 3 puanı getiren golü attığım için çok mutluyum. Küçük bir ödem var ayağımda. İnegöl'de memleketimde tedavi oldum. Birkaç gün dinlenmem gerektiği söylendi. Çok ciddi bir şey yok. Ispar'ya hazır bir şekilde gitmek istiyorum" dedi.
Geçtiğimiz haftayı bay geçen Tarsus İdman Yurdu oynadığı 2 maçta 1 galibiyet bir beraberlik almıştı. Sarı lacivertliler 4 puanla 8. sırada yer alıyor. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA