Bu çiftlik hem dinlendiriyor hem eğlendiriyor


Mersin’in Erdemli ilçesinde faaliyet gösteren ve 6 dönüm üzerine kurulu Harman Park At Çiftliği, günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyenlere müthiş bir doğa ambiyansı sunarken sporu ve eğlenceyi de beraberinde getiriyor. Hakan Keş’in kurduğu çiftlikte, aileler temiz havada kahvaltılarını yaparken, çocuklar da oyun parkurunun tadını çıkartıp atlara binme keyfini yaşıyorlar.

 

Tarih : 21 Eylül 2021 Salı 17:01



Adem GÜNEŞ


Mersin'in Erdemli ilçesinde faaliyet gösteren Harman Park At Çiftliği, günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak isteyenlere müthiş bir doğa ambiyansı sunarken sporu ve eğlenceyi de beraberinde getiriyor.  Mersin'de şehirden uzak, yeşillikler içerisinde bulunan Harman Park At Çiftliği, 6 dönümlük geniş arazisi ile çocuğunuzun yapabileceği tüm aktivitelere uygun bir mekan. Haftanın her günü “Serpme Kahvaltı” seçenekleri ile hizmet veriyor. Survivor Parkuru, çocuk oyun alanları, mini hayvanat bahçesi bulunuyor.   Bu çiftlikte doğa ve macera tutkunları için günümüzde pek çok park ve etkinlik alanı bulunuyor.  Hafta sonu keyfi yapmak isteyenler, çiftliklerde hem kahvaltı yapıyor, hem de ata binerek vakit geçiriyor. Amatörler seyislerin gözetiminde, profesyoneller ise tek başlarına at biniyor. 


"HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILAMAK İSTİYORUZ"


İşletme sahibi Hakan Keş, "Doğa ve macera tutkunları için günümüzde pek çok park ve etkinlik alanı bulunuyor. Bu alanlar hem aileler hem de çocuklar için eğlencenin dozunu arttırırken aynı zamanda spor amaçlı da tercih edilebiliyor. İşletmemiz Erdemli’de olup 6 dönüm üzerine kurulu. At çiftliği, macera parkı, zipline, kafe ve şarküteri kısımlarından oluşmaktadır. Mekanımız çocuklarınızla açık havada keyifle vakit geçirebileceğiniz doğayla iç içe bir yer. Çocuklarınız binicik eğitimleri alabilir veya at binme aktivitesine katılabilir. Amacımız hayvan sevgisini yetişkinlere ve çocuklara aşılamak olup yetişkinler kafe bölümünde yemeklerini yiyip, içeceklerini içerken çocukların bol eğlenceli ve aktiviteli saatler geçirmesini sağlamaktır. Ayrıca kokteyl, nikah, nişan, doğum günü, evlilik teklifi gibi organizasyonlar da yapılmaktadır. Çiftliğimizde doğa ile başbaşa kalarak tadına doyulmaz bir köy kahvaltısı yapabilir, makarna, hamburger, tavuk,  gözleme ve sıkma yiyip dostlarınızla keyifli bir piknik yaparak harika bir haftasonu geçirebilirsiniz" ifadelerini kullandı. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA