O isimler Kılıçdaroğlu ile görüştü


CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, kendilerine muhalefet yapan isimleri İl Disiplin’e sevk ederek, haklarında ihraç kararı aldırmıştı. Ancak CHP Genel Merkezi tarafından ihraçları veto edilen isimlerden Serhat Dövenci ve Mehmet Semih Nane, CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüştü.

 

Tarih : 9 Eylül 2021 Perşembe 14:33


Hüseyin KIRKGÖZ


Hatırlanacağı üzere CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile ortak hareket ederek, kendilerine muhalif olduklarını düşündükleri bazı isimleri partiden attırmak için harekete geçmişti. Aynı zaman Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Mehmet Semih Nane, Serhat Servet Döveci ile eski il başkanlarından Özcan Yılmaz İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş, savunmaları alındıktan sonra CHP’den ihraç edilmişlerdi. 


İHRAÇLARI VETO EDİLDİ


Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu’na kararları temyize götüren isimler hakkında YDK kararını vermiş ve ihraç kararlarını iptal etmişti. Partinin Yüksek Disiplin Kurulu  tarafından ihraç kararları iptal edilen Belediye Meclis Üyeleri Serhat Servet Dövenci ve Mehmet Semih Nane, Ankara’da parti merkezinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çektiren Dövenci ve Nane'nin, resimleri sosyal medyadan paylaşması Aktay ve Seçer’e mesaj olarak paylaştıkları şekline yorumlandı.  Fotoğrafları paylaşan Dövenci’nin paylaşımın üstüne, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu 'nu Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet S. Nane ile birlikte makamında ziyaret ettik” notuyla paylaşması dikkat çekti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA