Mezitli, çekim alanı oldu


Mersin’in merkez Mezitli ilçesi, özellikle yabancı ülkelerden gelenlerin çekim alanına girdi. Mezitli’den ev alan Rusların oranı katlanarak yükselmeye devam ediyor. Artan taleple birlikte ev-daire alımlarında bir takım olumsuzların da yaşanması gündeme geldi. Tece bölgesinden ev alan Ruslar, olası kandırılma ihtimalinin önüne geçmek amacıyla Mezitli Belediyesine ziyarette bulundular.

 

Tarih : 13 Nisan 2021 Salı 16:58

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’la görüşerek kendilerine yardımcı olunmasını isteyen Rus konuklar, emsal bedel ve mimari uygunluk konularında Mezitli Belediyesinden destek istediklerini aktardılar. Yerleşmek için Mezitli’yi ve Mersin’i tercih etmelerinin pek çok sebebi olduğunun altını çizen Rus konuklar, “Alanya, Antalya gibi şehirlerle kıyaslandığında Mersin çok daha iyi konumda. Öncelikle denize yakınlığı, temizliği ve doğa ile iç içe olması Mersin’i diğer şehirlere göre daha cazip kılıyor. Mezitli yaşamak için güvenli ve ideal bir yer. Özellikle çocuklarımız açısından çok güvenli bir ortama sahip. Denizi çok güzel yakından takip ediyoruz, Mezitli’de ki gelişmeleri.. Plajları mavi bayraklı. Biz Mersin’e turizm amaçlı değil yaşam amacıyla gelmek istiyoruz. Yaşamak için de en güzel imkanlar Mezitli’de var. Ev alırken emlakçıların bizleri kandırmaması amacıyla belediyemizle diyalog kurmak istedik” dediler. 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA