Mersin’de aşı uygulaması başladı


Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından "Acil Kullanım Onayı" verilmesinin ardından Mersin’de de sağlık çalışanlarına koronavirüs (CoronaVac) aşısı uygulanmaya başladı. Mersin Üniversitesi Hastanesinde de personele yönelik isme özel karekod sistemiyle gerçekleştirilecek olan COVID19 aşı uygulamasında ilk aşı Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’ya yapıldı.

 

Tarih : 14 Ocak 2021 Perşembe 13:17

Haber Merkezi

Aşının ardından açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, aşılama çalışmalarının başlamasıyla COVID19 ile mücadelede önemli bir safhaya gelindiğini açıkladı. Çamsarı, “Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’nın da ifade ettiği gibi bu hastalıktan korunmamız ve eski hayatımıza dönebilmemiz için mutlaka aşı yaptırmak gerekiyor. Bugün itibarıyla salgın döneminde büyük bir fedakârlık örneği gösteren sağlık çalışanlarımıza yönelik aşı çalışmalarına başlandı. İnşallah kademeli olarak tüm yurttaşlarımızın ilerleyen dönemlerde aşılanmasıyla hepimize büyük acılar yaşatan virüsten kurtulmuş oluruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA