Tarsus’ta başkan değişiyor mu?


Tarsuslu iş adamı Şahin Kırbıyık ise adım adım kulüp başkanlığına doğru gidiyor. Taraftarlar Derneği Kırbıyık’ı Antalya’da ziyaret etti. Burada konuşan Tarsus Taraftarlar Derneği Başkanı Özer Alp, “Bu zamana kadar maddi olarak zorluk çeken kulübümüz bugün bile maddi kriz eşiğindedir. Bu Tarsus ve Tarsus İdman Yurdu’muz için büyük bir fırsattır. Bizde bu süreçte kendisinin arkasında yürüyeceğiz. Bu hususta mevcut yönetim zaman kaybetmeden istifa etmelidir. Bu zaman kaybetmeden ve derhal olmalıdır” dedi.

 

Tarih : 17 Kasım 2020 Salı 10:54

Necdet TAŞ

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grupta yer alan temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’nda yönetim krizi yaşanıyor. Taraftar gruplarıyla mevcut yönetim karşı karşıya geldi. Mevcut yönetim yola devam kararı alırken, taraftarlar İş İnsanı Şahin Kırbıyık’ı istiyor. Bu isteklerini her yerde dile getiren taraftarlar son olarak Antalya’da oynanacak Serik maçı öncesi Kırbıyık’ı ziyaret ettiler.

“MEVCUT YÖNETİM DERHAL İSTİFA ETMELİ”

Burada konuşan Tarsus Taraftarlar Derneği Başkanı Özer Alp, “Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Tarsus İdman Yurdu Başkan Adayı Sn. Şahin KIRBIYIK beye iadeyi ziyaret gerçekleştirdik. Kırbıyık A.Ş Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneğimize yaptırmış olduğu Taraftarlarımıza 500 Forma ve atkı, Store çalışmaları içinde 500 Forma ve Atkı'ları tarafımıza teslim etmiş olup; kendisine Forma ve Atkısını takdim ettik. Yakın zamanda Tarsus İdman Yurdu'nun Başkanı olacağına inancımızı ve en büyük destekçisi olduğumuzu "Şahin Kırbıyık Bey, günümüz Tarsus'unda şuan kimse elini taşın altına koymazken kendisi bu görevi üstlenmek istemiştir. Bu zamana kadar maddi olarak zorluk çeken kulübümüz bugün bile maddi kriz eşiğindedir. Bu Tarsus ve Tarsus İdman Yurdu'muz için büyük bir fırsattır. Bizde bu süreçte kendisinin arkasında yürüyeceğiz. Bu hususta mevcut yönetim zaman kaybetmeden istifa etmelidir. Bu zaman kaybetmeden ve derhal olmalıdır. Desteklerinden ötürü Başkan Adayımız Sayın Şahin Kırbıyık Beye taraftarlarımız adına teşekkür ediyorum. Zaman bizden yana, inanıyoruz şampiyonluk bizim olacaktır.”

TARSUS KÖTÜ GİDİŞATA ‘DUR’ DEMEK İSTİYOR

Misli.com 2.Lig Kırmızı Grupta yer alan temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu bugün evinde ligin güçlü ekiplerinden Serik Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Tarsus ilçe stadyumunda oynanacak maç saat 13’00 da başlayacak. Ligdeki son iki karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılan Tarsus bu seriyi bitirmek için sahaya çıkacak. Üst üste aldığı iki mağlubiyetle 10.sıraya düşen Tarsus kötü gidişata ‘Dur’ demek için sahaya çıkacak.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA