İçel 1 puanla döndü: 1-1


Misli.com 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz İçel İdman Yurdu, deplasmada karşılaştığı Çatalcaspor ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarının golsüz sona erdiği maçta Gökcan Gelmen’in golüyle öne geçen kırmızı lacivertli temsilcimiz Mehmet Mert’in golüne engel olamayınca sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

 

Tarih : 16 Kasım 2020 Pazartesi 10:38

Necdet TAŞ

Misli.com 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren kırımızı lacivertli temsilcimiz deplasmanda Çatalcaspor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle 0-0 berabere tamamlandı. Maçın 52. dakikasında İçel İdman Yurdu Gökcan Gelmen ile 1-0 öne geçti. Maçın 66. dakikasında Çatalcaspor Önder Akdağ ile skoru eşitledi 1-1 Maçta bu skor ile tamamlandı. İki takımda haftayı birer puan ile kapattı. Bu sonucun ardından İçel İdman Yurdu puanını 19’a, Çatalcaspor ise 17’ye yükseltti.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

B.Çekmece Şenol Güneş Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı yüksek bir tempoda oynandı. İlk yarı boyunca maçın hakemi de oyundaki sertliğe izin verince son zamanların en sert maçı ortaya çıktı. Devre golsüz kapanırken ikinci yarıya iyi başlayan Çatalcaspor penaltı tartışmaları yaşanan pozisyonda dönen kontratak pozisyonda topu filelerinde görünce 1-0 yenik duruma düştü. Konuk takım 52. dakikada Gökcan Gelmen'in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra çabuk toparlanan Çatalca bu gole cevabı 66. dakikada Önder Akdağ'dan geldi. Bu golün ardından oyuna denge gelirken iki takım da daha temkinli oynamaya, kaza golü yemeden maçı bitirmeye çalıştı. Maçın son dakikalarında oyunu rakip sahaya yıkan Çatalcaspor yakaladığı net fırsatları değerlendiremeyince ikinci yarıda atılan goller maçın da skoru oldu: 1-1.

Stat: Tepecik Şenol Güneş Stadı

Hakemler: Barkın Kara, Ramazan Ufuk Avdaş ve Adem Mazlum

Çatalcaspor: Özgün Köklü, Bora Yelken, Ramiz Ok, Burak Yamaç, Fırat Sezer, Ali Zorlu, Barış Dillioğlu, Önder Akdağ  (Anıl Kılıç) Yusuf Atasoy (Burhanettin Çakırefe) Muhammet Yılmaz (Mustafa Coşkun) Mehmet Mert Özkaptan (İsa Türk)

Teknik Direktör: Cahit Erçevik

İçel İdman Yurdu: Sertaç Güzel, Burak Bilgen, Gökcan Gelmen, Aslan Gök, Emrullah Yıldırım, Burak Altındaş, Fazlı Ayan, Uğur Ayhan (Mahmut Metin) Ozan Pekdemir, Tunahan Ergül, Hakkı Tosun (Yaşar Çetin)

Teknik Direktör: İbrahim Baş

Goller: Önder Akdağ (Çatalca) Gökcan Gelmen (İçel)

Sarı Kartlar: Mehmet Mert Özkaptan, Bora Yelken, Anıl Kılıç (Çatalca)

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA