En iyiler listesinde MEÜ 13. sırada!


U.S. News & World Report tarafından her yıl düzenli olarak yayınlanan en iyi üniversiteler sıralaması yayınlandı. Mersin Üniversitesi (MEÜ), Türkiye’deki En İyi Küresel Üniversiteler” (Best Global Universities On Turkey) listesinde 13. sırada yer almayı başardı.

 

Tarih : 30 Ekim 2020 Cuma 14:53

Haber Merkezi

Yayınlanan raporda 7 yıldır düzenli olarak yayınlanan sıralamanın küresel ve yerel araştırma projeleri, uluslararası iş birlikleri, yayınlar, akademisyenlerin yayınlarıyla aldıkları atıflar gibi kriterlere göre gerçekleştirildiği açıklandı. Dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda üniversitenin dahil edildiği sıralama sonuçlarında Türkiye’deki üniversiteler de belirlenen kriterlere göre puanlandı. “Türkiye’deki En İyi Küresel Üniversiteler” başlıklı sıralamada MEÜ 39.1 puanla 13. sırada yer alarak önemli bir sonuç elde etti. Mersin Üniversitesi ''Best Global Universities'' başlıklı genel sıralamadaysa tüm dünya üniversiteleri arasında ise 895. sırada yer alıyor.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA