Siyaset uğruna ülkeyi zor durumda bırakıyorlar!


Millet İttifakı ve HDP’ye tepki gösteren MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, “Türkiye bugün tarihin en zor dönemlerinden geçiyor. Akdeniz, Ege, Kafkasya’da olup bitenleri görüyorsunuz. Gerçekten çok zorlu bir süreç. Ama Türkiye bu zorlu süreçte başarılı olmak için mücadele ediyor. Siyaset uğruna ülkeyi zor durumda bırakıyor bazıları. Bakın KKTC’nde Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar’ın yanında Cumhur ittifakının dışında kimseden destek tok. Devlet bey inisiyatif alıp, sayın Tatar’a açık destek verdi. KKTC bağımsız bir devlet olarak yoluna devam edecek. Bakın Azerbaycan konusunda bile HDP, Ermenistan’ı kınamıyor” dedi.

 

Tarih : 24 Ekim 2020 Cumartesi 13:10

Hüseyin KIRKGÖZ

Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurul toplantısını yapan MHP Tarsus ilçe teşkilatı yönetim kurulu ve Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Toy Bahçesinde düzenlenen kahvaltılı toplantıya; Milletvekili Şimşek, İlçe Başkanı Mehmet Çelik, Mersin ve Tarsus Belediye Meclis üyeleri, Türk Eğitim Sen şube Başkanı Yaşar Yılmaz, TÜRKAV Başkanı Özden Sarı, Ülkü Ocakları Başkanı Ziya Körüklü, Kadınlar Kolu Başkanı Fethiye Rüzgâr katıldı. Etkinlikte konuşan MHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik yaptığı konuşmada, Tarsus’un 10 bin yıllık tarihi bir kent olduğunu, sahip olduğu kültürel varlıklar, bereketli toprakları ile çok değerli bir kent olduğunu belirterek, “Böyle bir kente hizmet etmenin manevi gururunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde genel kurulumuzu yaptık. Bu bir bayrak ve nöbet değişimi. Bir süre önce atamayla geldiğimiz ilçe başkanlığına genel kurulumuzda seçimle geldik. Allah nasip ederse çok güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Basın, halkın gözü, kulağı ve sesidir. Tüm dünyanın gözü ülkemizin üzerinde. Türkiye güçlü bir ülke. Bunu çekemeyenler rahatsız oluyor. Bu nedenle birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Farklı düşüncelerde olsak dahi milli meselelerde birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. “ diye konuştu.

ŞİMŞEK: “TÜRKİYE ZOR GÜNLERDEN GEÇİYOR”

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ise pandemi nedeniyle Türkiye’nin ve dünyanın çok zor bir süreçten geçtiğini, pandemide yaz aylarıyla birlikte yayla ve deniz evlerine akın edildiğini ve coronaviris sayısının arttığını belirterek, “Bu virüs ne yazık ki genç yaşlı dinlemiyor. Onun için herkesin dikkatli olması lazım. İnşallah en kısa sürede bu beladan tüm insanlık alemi kurtulur. Türkiye bugün tarihin en zor dönemlerinden geçiyor. Akdeniz, Ege, Kafkasya’da olup bitenleri görüyorsunuz. Gerçekten çok zorlu bir süreç. Ama Türkiye bu zorlu süreçte başarılı olmak için mücadele ediyor. Siyaset uğruna ülkeyi zor durumda bırakıyor bazıları. Bakın KKTC’nde Cumhurbaşkanı seçilen Ersin Tatar’ın yanında Cumhur ittifakının dışında kimseden destek tok. Devlet bey inisiyatif alıp, sayın Tatar’a açık destek verdi. KKTC bağımsız bir devlet olarak yoluna devam edecek. Bakın Azerbaycan konusunda bile HDP, Ermenistan’ı kınamıyor” ifadelerini kullandı.

“PAMUKLUK BARAJI BİTTİĞİNDE BÖLGENİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK”             

Türkiye’nin düşmanlarıyla kol kola olanlarla işlerinin olmadığını ifade eden MHP’li Şimşek, Tarsus ve Mersin’e yapılan ve yapılacak olan yatırımlara değinerek, “Bakın mesela Pamukluk Barajı bizim hayalimiz olan bir projeydi. Pamukluk barajı bittiğinde bölgenin çehresi de değişecek. Erdemli’ye kadar bölgenin içme ve sulama suyu kullanımının yanı sıra enerji üretimi de gerçekleştirilecek. Pamukluk barajının devreye girmesiyle birlikte Berdan barajı sadece sulama suyu olarak hizmet verecek ve buralara yapılacak sosyal tesislerle bölgenin çehresi değişecek ve yeni yatırımlar ve iş olanakları da gündeme gelmiş olacak. Bunun dışında Çamlıyayla yolunun tamamlanması, Çukurova Bölgesel Havaalanı, Tarsus yeni Devlet hastanesi, Turizm Bölgesi, yeni kurulmakta olan OSB’ler, Mut yolu, esnaf sorunları, kısaca toplumu ilgilendiren her konuyu gerek Mersin olarak bölgemizden ve gerekse Ankara’da TBMM ve her platforma gündeme getiriyoruz. Bakın Tarsus Üniversitemiz açıldı ve gelişmeye doğru hızla ilerliyor. Bakın Üniversitemiz var ama Üniversite olup da Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait öğrenci yurdu olmayan bir yer yok. Bunun içinde mücadele ediyoruz. Sözün özü sizlerle birlikte el ele vererek başta Tarsus’umuz olmak üzere tüm bölgemizin sorunlarının çözümü için çalışmalarımızı sürdüreceğiz”  şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA