Tırmıl Sanayi Sitesi’nde çıkan yangın korkuttu


Mersin’de Tırmıl Sanayi Sitesi içerisindeki oto tamirci dükkanlarında çıkan yangın, 2 saatte kontrol altına alınırken, büyük çapta maddi hasar oluştu. Yangında 3 otomobil ile bir tır kullanılmaz hale geldi, iş yerlerinde bulunan otomobil yedek parçaları da büyük zarar gördü.

 

Tarih : 9 Ekim 2020 Cuma 12:25

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde merkez Akdeniz ilçesinde yer alan Tırmıl Sanayi Sitesi içerisindeki bir oto tamirci dükkanında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, yakınında bulunan 3 oto tamircisine daha sıçradı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Yangına, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 8 itfaiye aracı ile çok sayıda ekip müdahale etti. Polis ekipleri ise yangının olduğu bölgede yoğun güvenlik önlemi aldı. Ayrıca yangın nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Yangın, ekiplerin yaklaşık 2 saat süren müdahalesi sonucu kontrol altına alınırken, iş yerlerinde maddi hasar oluştu. Sanayi sitesindeki 4 iş yerini etkileyen yangında 3 otomobil ile bir tır kullanılmaz hale geldi, dükkanların içinde bulunan otomobil yedek parçaları da büyük zarar gördü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA