IAGUPOVA DURDU ÇUKUROVA YENİLDİ


Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ikinci haftasında deplasmanda Nesibe Aydın Basketbol Takımı’na konuk olan, temsilcimiz Çukurova Basketbol rakibine 69-58 yenilerek, ilk yenilgisini aldı. Ev sahibi takımda Ruth Hebard 27 sayı, 11 ribaund ve Katya Snytsina 20 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile farklı skorun oluşmasını sağlarken Çukurova’nın yıldız ismi Alina Iagupova 2/10 isabetle 7 sayıda kalırken 6 top kaybı yaptı. Maçta ikinci yarıda oluşan 39-24’lük skor galibin belirlenmesini sağladı. Nesibe Aydın Gençlik SK bu skorla ligde ikide iki yapmış oldu.

 

Tarih : 8 Ekim 2020 Perşembe 12:21

Necdet TAŞ

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2020-2021 sezonunda ikinci haftası heyecanı yaşanıyor. Ligde dün 6 maç oynanırken ligin yeni takımlarından Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı evinde oynadığı maçta Çukurova Kadın Basketbol Takımını 69-58 yenerek ikinci galibiyetini aldı.

ALINA IAGUPOVA 7 SAYIDA KALDI

TOBB ETÜ Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin bütününde üstün bir oyun ortaya koyan Nesibe Aydın ilk periyodu 19-11 önde tamamladı. İkinci çeyrekte oyuna ağırlığını koyan Çukurova Basketbol hızlı hücumlarla bulduğu sayılarla ilk yarıyı 30-34 üstün tamamladı. Üçüncü çeyreğe hızlı başlayan Nesibe Aydın yabancı oyuncularının etkili performansı ile aradaki farkı açıp bu çeyreği beş sayı farkla 48-43 önde tamamladı. Son çeyrek büyük çekişmeye sahne olurken ev sahibi Nesibe Aydın yabancı yıldızlarının takıma sağladığı uyum ve Türk oyuncuların skora katkısıyla, rakibi karşısında üstün bir performans sergiledi. Temponun hiç düşmediği maçta 69 sayı, 38 ribaunt ve 19 asistlik takım performansı, başkentin iddialı ekibine galibiyet getirdi.  Sezonun ikinci haftasında Çukurova Basketbol’u evinde ağırlayan Nesibe Aydın Basketbol Takımı, yabancı yıldızlarının takıma sağladığı uyum ve Türk oyuncuların skora katkısıyla, rakibi karşısında üstün bir performans sergiledi. Temponun hiç düşmediği maçta 69 sayı, 38 ribaunt ve 19 asistlik takım performansı, başkentin iddialı ekibine galibiyet getirdi.

NESİBE AYDIN’DA GALİBİYET SEVİNCİ

Maç sonunda yaptığı açıklamada, yabancı transferlerin takımla olan uyumundan memnun olduğunu belirten Nesibe Aydın Basketbol Takımı Başkanı Mirkan Aydın; “Bugün galibiyetten daha önemlisi, oyuncularımızın iyi bir mücadele sergilemesiydi. Takım ruhunu sahaya yansıtmamız, kazanmamızdaki en önemli faktör oldu. Elde ettikleri galibiyet için oyuncularımız ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren Pazar günü oynayacağımız Fenerbahçe maçına konsantre olacağız. İnanıyorum ki ligin ilk iki maçında olduğu gibi Fenerbahçe maçından da galibiyetle döneceğiz” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA