Gürsoy: “Partimiz ülkenin sigortasıdır”


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yenişehir İlçe Başkanı Ömer Gürsoy, Mersin İl Teşkilatı’nı ziyaret ederek mazbatasını takdim etti. Ziyarette konuşan Gürsoy, “Mersinimizde il başkanımız önderliğinde davamızı daha yukarılara taşıyacağız. Karşımıza çıkan engelleri birlikte aşacağız. Partimiz ülkenin sigortasıdır” dedi.

 

Tarih : 12 Eylül 2020 Cumartesi 17:20

Haber Merkezi

 

Mazbatasını aldıktan sonra MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’yi ziyaret ederek, bundan sonraki süreçte yapacakları çalışmalarla ilgili fikir alış verişinde bulunan Başkan Gürsoy: “Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in emrinde İl Başkanımız Sayın Zeynel Uğur Gölgeli Bey’in önderliğinde Yenişehir ve Mersinimizde inşallah gönülleri fethedeceğiz” dedi. Milliyetçi Hareket’in, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sigortası olduğunu vurgulayan Başkan Ömer Gürsoy: “Partimiz; ülkemizin sigortası durumundadır. Ülke ne zaman zorluğa düşse Ülkücüler elini taşın altına koymuş ve Ülkemizi can siperhane savunmuşlar, üzerlerine düşen her görevi layıkıyla yapmışlardır. Binlerce şehit verdiğimiz davamızı yönetici arkadaşlarımız ve partimizin Mersinimizdeki uçbeyi İl Başkanımız Sayın Zeynel Uğur Gölgeli Bey ile birlikte Yenişehirimizde ve Mersinimizde daha üst noktalara taşıyacağız. Bu kutlu yolda önümüze çıkan engelleri tek tek aşarak birlik ve beraberlik içerisinde yürüyeceğiz” dedi.

 

“TURAN ÜLKÜSÜ YOLUNA DEVAM EDİYOR”

 

Milliyetçi camianın Turan ülküsü ile yoluna devam ettiğini hatırlatan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ise, Başkan Gürsoy’a ve yönetimini görevlerinde başarılar diledi. MHP’nin başlattığı kongre sürecinin 14 Mart 2021’deki Büyük Kurultay öncesinde tüm ülkede olduğu gibi Mersin’de de devam ettiğini kaydeden Başkan Gölgeli: “İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik! Kazanan Türkiye olacak’ temasıyla başlayan kongre sürecimizi İlçe Başkanlıkları bazında tamamladıktan sonra İl Başkanlıklarımızın kongreleri yapılacak. İnşallah kongrelerimizi birlik içerisinde tamamlayarak, Büyük Kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Türk Dünyası’nın Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in önderliğinde, ülkücü camianın hedefi olan Turan Ülküsüne emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Bu vesile ile yeni seçilen İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne görev yapacakları süre zarfında başarılar diliyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcıları olsun” şeklinde konuştu. MHP Yenişehir İlçe Başkanı Ömer Gürsoy günün anısına MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’ye, Sultan 3. Selim’in Topkapı Sarayı’nda sergilenen üzerinde Fetih Suresi’nin 3 ayetinin yazılı olduğu kılıcın el yapımı özel üretimini takdim etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA