Başkan Gültak’tan çağrı


Akdeniz Belediyesi Başkanı M. Mustafa Gültak, sosyal medyada yayınladığı mesajla ilçe sakinlerini çöplerin yerlere atılmaması konusunda duyarlı davranmaya davet etti.

 

Tarih : 9 Eylül 2020 Çarşamba 12:50

Haber Merkezi

 

Koronavirüs salgını ile mücadeleyi titizlikle sürdüren kurumların başında gelen belediyeler hijyen kurallarını itina ile uygulamaya gayret ediyor. Sokakları daha temiz ve sağlıklı hale getirmek için çalışmalarını hızlı şekilde sürdüren Akdeniz Belediyesi insan eliyle meydana gelen kirliliğe dikkat çekerek, vatandaşların çevre temizliği konusunda hassasiyet göstermesini istedi.

 

PROVOKASYON ŞÜPHESİ

 

Sosyal medyada Akdeniz ile sınırları içerisinde bulunan bir mahallede çöplerin sokak ortasında yığıldığı ve belediyenin konu hakkında duyarsız davrandığı yönünde yayınlanan bazı görüntüler üzerine Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, yine sosyal medya üzerinden açıklama yaptı.

Görüntülerde Başkan Gültak'ın resimlerinin olduğu raketler önünde birikmiş çöpler görünürken, çöplerin olduğu yerin birkaç metre ötesindeki çöp konteynerlerine çöplerin atılmadığı ortaya çıktı. Görüntülerin paylaşılması üzerine vatandaşlar da tepkilerini dile getirerek olayın provokasyondan başka bir şey olmadığını ifade ederek, Başkan Gültak ve Akdeniz Belediyesine destek verdiler.

 

BAŞKAN GÜLTAK'TAN ÇAĞRI

 

Başkan Gültak ise Akdeniz ilçesi caddelerinde sık aralıklarla çöp konteynerleri ve çöp kovaları bulunmasına rağmen, vatandaşların çöpleri yerlere atması ile ilgili sosyal medya hesabından, "Siz buraya çöp atmaktan belki bıkmayacaksınız, biz de toplamaktan ve temizlemekten bıkmayız. O yüzden bu inada çöplerimizi yanı başımızdaki konteynerlere atarak son verelim. Zamanımızı ve emeğimizi Akdeniz'i daha da güzelleştirmek için harcayalım.” mesajını yayınladı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA