Murat Çoban, tarım işçilerine yapılan saldırıyı kınadı


Tarih : 7 Eylül 2020 Pazartesi 10:58

Mardin’den Sakarya’ya fındık toplamaya giden işçilerin, işverenler tarafından saldırıya uğramasına, Türkiye Gençlik Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Genç Parti Mersin Yenişehir İlçe Başkanı Murat Çoban tepki gösterdi.

Türkiye Gençlik Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Genç Parti Mersin Yenişehir İlçe Başkanı Murat Çoban, Sakarya’da fındık toplamaya giden işçilerin işveren tarafından saldırıya uğramasını kınadıklarını belirterek; sosyal medyada ve bazı basın-yayın organlarında yaşananların ırkçılıkla bağdaştırılmasının da büyük talihsizlik olduğunu söyledi.

FINDIK BAHÇESİ SAHİBİ İKİ AİLE ARASINDA KAVGA

Mardin'den Sakarya'ya fındık toplamak için giden işçilerin, köylülerin saldırısına uğradığı iddiasının tamamen asılsız olduğunu dile getiren Çoban, yaşanan talihsiz olayın sosyal medya ve basında yer aldığı gibi kesinlikle ırkçı bir saldırı olmadığını, işçiler ile bahçe sahibi arasında çıkan iş anlaşmazlığı nedeniyle yaşandığını söyledi. "Her ne sebeple olursa olsun, bu olayı kabul etmek mümkün değildir" diyen Çoban, şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını vurguladı.  Olay ile ilgili gözaltıların olduğunu kaydeden Çoban, “Ülke olarak geçtiğimiz bu zor süreçte bu olayı yaşatanlar şüphesiz adalet önünde gereken cezayı alacaklardır.” dedi.




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  BİK İLANLAR




 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

akdenizgaztesi.net © Copyright 2018-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA