12:27   MERSIN’DE ÇOCUK KAMPÜSLERI 29 EKIM COŞKUSUNDA TEK YÜREK OLDU   12:03   MERSIN’DE TARıM IŞÇILERINI TAŞıYAN MIDIBÜS OTOMOBILLE ÇARPıŞTı: 3 ÖLÜ, 12 YARALı   10:10   MERSIN’DE ’BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ’ DÜZENLENDI   10:09   MERSIN’DE INCIR SEZONU SONA ERDI, ÜRETICISININ YÜZÜ GÜLDÜ   10:08   ÖĞRENCILER, CUMHURIYET COŞKUSUNU BAŞKAN SEÇER’LE PAYLAŞTı   10:07   ŞEHIT EMNIYET MÜDÜRÜ ALTUĞ VERDI’NIN BABASı MERSIN’DE TOPRAĞA VERILDI   13:32   MERSIN’DE SON BIR HAFTADA 577 UYUŞTURUCU ŞÜPHELISI YAKALANDı   12:43   MERSIN’DE AKUSTIK SAHNE KONSERLERI GENÇLERIN ILGISINI ÇEKIYOR   12:42   ŞENER: "ŞEHIT AILELERI VE GAZILER, MILLETIMIZIN EN KıYMETLI EMANETIDIR"   12:41   MERSIN’DE EMEKLI KADıNLARA MEME KANSERI FARKıNDALıK EĞITIMI  
 
   
 
 

Silahlı kavganın kurbanı olan kadın toprağa verildi


Mersin’de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada markette alışveriş yapan kız kardeşini otomobil içinde beklerken kurşun isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden kadın, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

 

Tarih : 1 Haziran 2020 Pazartesi 13:33

Alınan bilgiye göre, Anıt Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi üzerinde meydana gelen çatışmada, A.C.E.’nin kullandığı plakasız motosikletin arkasında oturan A.Ö., iddiaya göre daha önceden aralarında husumet olan karşılaştıkları B.Ş.’ye (24) tabancayla ateş ederek bacağından vurdu. Ayağından yaralanan B.Ş. de yanında bulunan av tüfeğiyle karşılık verdi. Çıkan çatışmada seken kurşun tesadüf eseri park halinde bulunan 33 AEK 918 plakalı otomobilin arka koltuğunda kız kardeşinin markette alışveriş yapmasını bekleyen Sevilay Alkaç (55) adlı kadının göğsüne isabet ederek ağır yaralanmasına neden oldu Özel bir hastaneye kaldırılan Sevilay Alkaç, yapılan tıbbi müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ayağından vurularak yaralanan B.Ş. ise tedavisinin ardından taburcu edilerek gözaltına alındı. Olay sonrası kaçan ve Kemalpaşa Mahallesi'nde bir tır garajı içerisinde saklandıkları belirlenen A.C.E. ile A.Ö. de polis tarafından yakalandı. Olayda kullanılan motosikletle birlikte şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, 4 adet tüfek, olayda kullanılan 1 adet 14’lü tabanca, 3 adet silah şarjörü, 22 adet 9 mm tabanca mermisi, 41 adet 9'lu tüfek fişeği, 65 adet 7.65 tabanca mermisi ele geçirildi.

ZANLILARIN ADLİYEDEKİ İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Gözaltına alınan A.Ö. ve A.C.E.’nin emniyetteki sorgusu sürerken, ayağından yaralanan B.Ş. ve olayla ilgisi olduğu öne sürülen kardeşi A.Ş.'nin de adliyedeki işlemleri devam ediyor. Bu arada, Adana Adli Tıp Kurumu’ndan alınan Sevilay Alkaç'ın cenazesi Tarsus Şehir Mezarlığı'na getirildi. 3 çocuk annesi olan Alkaç, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Anıt Mahallesi Muhtarı Mustafa Naci Güllü, “Uyuşturucunun getirdiği boyuttur. Birkaç kere cezaevine girip çıkan var. Daha önceden olan bir hesaplaşma diye algılanıyor, iki grup arasında çıkan çatışma Sevilay hanımın canına mal oldu. Arabasının içinde otururken akla hayale gelmeyecek bir olay. Ama uyuşturucunun sonucu diyoruz, buna bir tedbir alınmasını istiyoruz. Kız kardeşi alışveriş yaparken arabanın arka koltuğunda otururken oluyor” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!








 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA