İDLİP’E SESSİZ KALMAYACAĞIZ!


İdlip operasyonuna karşı çıkanlara tepki gösteren TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, “Suriye’ye neden giriliyormuş? diyenlere ’Senin ülkenin birliği ve bütünlüğü önemli değil mi?’ diye sormak lazım. Senin vatanına, toprağına saldırı gerçekleştiriyorlar, roket atıyorlar, insanını öldürüyorlar. Bunlara karşı sessiz mi kalacağız? Mücadele etmeyecek miyiz? Elbette gireceğiz, milletimizin hakkını, hukukunu, birliğini ve bütünlüğünü koruyacağız. Zannediyorlar ki Türkiye buralardan çekilince, ortalık güllük gülistanlık olacak. Hiç de öyle değil” dedi.

 

Tarih : 23 Şubat 2020 Pazar 13:28

Necdet TAŞ

AK Parti Anamur İlçe Kongresi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Kongreye Elvan’ın yanı sıra AK Parti Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yılmaz ile Ali Cumhur Taşkın, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan çok sayıda partili katıldı.

“TÜRKİYE, ARTIK WASHİNGTON'DA YÖNETİLEN BİR ÜLKE DEĞİL”

Mustafa Feyzullah Yılmaz yönetiminde tek listeyle gidilen kongrede konuşan Elvan, AK Parti Anamur İlçe Başkanlığının belediye konferans salonundaki olağan kongresinde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana millet için çalıştığını söyledi. AK Parti'nin geçmişte darbe ve parti kapatma girişimleriyle, muhtıralarla mücadele ettiğini ifade eden Elvan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu tür girişimler karşısında dimdik durulduğunu anlattı. Elvan, ülkede kararların artık dış güçlerin baskısıyla değil TBMM'de verildiğini belirterek, "Türkiye politikalarıyla ilgili kararlar artık Washington'da, Londra'da, Paris'te, Berlin'de, Moskova'da verilmiyor. Halkımız ne dediyse onu gerçekleştirmeye çalışan bir iktidar, lider Türkiye için gece gündüz çalıştı, mücadele etti ve etmeye devam ediyor." diye konuştu.

“TÜRKİYE ORADAN ÇEKİLİNCE ORASI GÜLLÜK GÜLİSTANLIK OLMAYACAK”

Türkiye’nin hem terör örgütleriyle hem de örgütlere destek verenlere karşı mücadele ettiğini vurgulayan Elvan, “Türkiye'nin ulusal güvenliği için çalışıyoruz. 83 milyonun hakkını, hukukunu, bütünlüğünü korumak zorundasınız. Böyle bir sorumluluğumuz var. 'Suriye’ye neden giriliyormuş?' diyenlere 'Senin ülkenin birliği ve bütünlüğü önemli değil mi?' diye sormak lazım. Senin vatanına, toprağına saldırı gerçekleştiriyorlar, roket atıyorlar, insanını öldürüyorlar. Bunlara karşı sessiz mi kalacağız? Mücadele etmeyecek miyiz? Elbette gireceğiz, milletimizin hakkını, hukukunu, birliğini ve bütünlüğünü koruyacağız. Zannediyorlar ki Türkiye buralardan çekilince, ortalık güllük gülistanlık olacak. Hiç de öyle değil. En son Barış Pınarı Harekatı ile büyük bir başarı elde ettik. Suriye’de yapılan operasyonlarla o bölgede yaşayanların ve Türkiye'nin güvenliğini sağlanıyor. Her gün 15-20 roket atarak Kilis gibi Suriye’ye komşu olan illerimize saldırıyorlardı. Ülkemizin güvenliğini sağladık. Bundan niye rahatsız oluyorsunuz? Siz bu ülkemin birliği ve bütünlüğünden yana değil misiniz?” dedi.

YILMAZ: “TÜRKİYE ARTIK BOYNU BÜKÜK DEĞİL”

Konuşmaların ardından tek listeyle yapılan seçimde 365 oy alan Feyzullah Yılmaz, tekrar AK Parti Anamur İlçe Başkanı olarak seçildi. AK Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, kongrenin açılışında yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkınımızın devlet adamlığını hep birlikte yazılı ve görsel basından takip ediyoruz. Hem milletimizin hem ümmetin hamisi oldu. Bunun adıdır AK Parti. AK Parti artık bulunduğumuz coğrafyada veya dünya coğrafyasında artık boynu bükük Türkiye Cumhuriyeti Devleti değil, gerekirse kulak çeken, yol gösteren, gerektiği zaman racon kesen devlet adamı, reisimiz, Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti’dir. Sayacak çok hizmetlerimiz var, bunları iyi anlatmamız lazım, unutmamamız lazım. Eski Türkiye’yi hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamamız lazım. Değilse günümüzde aldığımız hizmetlerin kadrini kıymetini bilemeyiz. İnşallah bir daha 2001 krizini yaşamayız, inşallah o zamanki faiz lobilerinin eline düşürmez rabbim. Bizim düşmanımız çok, dostumuz yok. Hatalarımızı hep birlikte düzeltelim. Birlik ve beraberlik içinde vatan, bayrak ve toprak için el ele tutuşalım” dedi.  Feyzullah Yılmaz başkanlığında 20 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “İlknur Taş, Ayşe Tuğrul, Gülümser Yüce, Serpil Ataş, Durmuş Tolu, Özcan Yıldırım, Mehmet Ars, İbrahim Bozdemir, Ahmet Şen, Hüsnü Ataş, Osman Aslan, Yener Fazlıoğlu, Vedat Bulut, Veli Toy, Adil Sarı, Avni Kerbali, Hüsnü Yasin Yılmaz, Burak Bulut ve Tuncer Başkan.” 29 kişilik il delege listesinde ise şu isimler yer aldı: “M. Feyzullah Yılmaz, Avni Kerbali, Ahmet Ceren, Özcan Yıldırım, Fatih Şen, Ahmet Şen, Hüsnü Ataş, İbrahim Bozdemir, Hüsnü Yasin Yılmaz, Veli Toy, Burak Bulut, Neval Öztürk, Ali Yılmaz, Sami Erdal, Yener Fazlıoğlu, Osman Aslan, Halil Kerbali, Mehmet Doğan, Mehmet Ars, Bahir Aslangil, Cemil Şah, Hüseyin Oktar, Durmuş Tolu, Mustafa Emir Toprak, Şinasi Aslan, Ahmet Yıldırım, Salim Erdem, Ahmet Doğan ve Funda Cop.”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA