Filiz Şatıroğlu Erdemli Belediyesi’nin konuğu oldu


Erdemli Belediyesi ve Erdemli Halk Eğitim Merkezi koordinesinde, Aşık Veysel’in torunu Filiz Şatıroğlu’nun katılımı ile ‘Ustalar kursiyerlerle buluşuyor’ programı ve konseri gerçekleştirildi.

 

Tarih : 1 Şubat 2020 Cumartesi 14:07

Haber Merkezi

Aşık geleneğinin son büyük temsilcilerinden olan ve bir dönem yurdu dolaşarak saz hocalığı yapan Aşık Veysel, gönül verdiği bağlamanın gönlünden dökülen eserleri ile bütünleştiği ve torunu Filiz Şatıroğlu’nun konuk olduğu ‘Ustalar kursiyerlerle buluşuyor’ konserinde anıldı. Erdemli Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi’nin bağlama kursu öğreticisi Emre Bulut’un sunumunda gerçekleşen etkinlikte, Aşık Veysel’in kendi hayatını anlattığı röportaj projeksiyon ile katılımcılara izlettirildi ve Aşık Veysel hakkında torunu Filiz Şatıroğlu anlatımlarda bulundu. Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte, Aşık Veysel’in torunu Filiz Şatıroğlu, katılımcıların kendisine yönelik sorulan ve Aşık Veysel hakkında merak edilen soruları cevapladı. Dinleyicilere keyif dolu saatler yaşatan konser sonunda Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tollu’nun hediyeleri, Aşık Veysel’in torunu Filiz Şatıroğlu’na takdim edildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi


 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA